Μπλέξιμο για την Skoda μετά την ήττα της Νίκης Βόλου στα χαρτιά επειδή… δεν πλήρωσε τους διαιτητές!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Μπλέξιμο για την Skoda Ξάνθη μετά τα όσα συνέβησαν το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό. Η Νίκη Βόλου έχασε στα χαρτιά, όπως όλα δείχνουν, το παιχνίδι με την Ζάκυνθο αφού το ματς δεν ξεκίνησε ποτέ με υπαιτιότητά της, για τον πιο γελοίο λόγο! Η γηπεδούχος δεν πλήρωσε τα χρήματα που έπρεπε στους διαιτητές και έτσι το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ποτέ.

Έτσι, ο Μιχάλης Βοσκάκης, αποφάσισε να μην αρχίσει η αναμέτρηση της Νίκης Βόλου με την Ζάκυνθο, επειδή οι γηπεδούχοι δεν έδωσαν τα χρήματα για την πληρωμή τους. Και μιλάμε για ενα ποσό της τάξεως των 3.600 ευρώ.

Ο… άρχοντας του αγώνα ξεκαθάρισε πως έδωσε μισή ώρα προθεσμία στους γηπεδούχους προκειμένου να μαζέψουν τα λεφτά, αλλά από την στιγμή που αυτό δεν έγινε, πήρε την απόφαση της μη διεξαγωγής, παρότι οι Βολιώτες επισήμαναν πως βρήκαν τα χρήματα και ζήτησαν λίγα ακόμα λεπτά προθεσμία.

Τελικά η απόφαση δεν άλλαξε και πλέον το τι θα γίνει με τον αγώνα αυτό, θα το αποφασίσει η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, με την Ζάκυνθο να είναι αυτή που θα το κερδίσει λογικά με 3-0, καθώς το φταίξιμο ήταν της Νίκης, με τους Βολιώτες να κινδυνεύουν και με επιπλέον τιμωρία.

Σε κάθε περίπτωση, η Ζάκυνθος θα φτάσει τους 4 βαθμούς και μόνο αδιάφορη δεν θα έρθει στην Ξάνθη, η οποία ωστόσο, για να μην αγωνιά, θα πρέπει να κερδίσει στην Κρήτη και να μην έχει οποιαδήποτε αγωνία για την τελευταία αγωνιστική του κυπέλλου…