Πρωτάθλημα Μεικτών Ομάδων: Όσα έγιναν στους αγώνες ΕΠΣ Θράκης – ΕΠΣ Καβάλας σε νέους και παίδες

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Νίκες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-1) πέτυχαν οι μεικτές ομάδες παίδων και νέων της ΕΠΣ Θράκης επί των αντίστοιχων της Καβάλας στο Ενωσιακό Γήπεδο του Ραδιοφωνικού Σταθμού Κομοτηνής, σε αγώνες στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων για τον Α’ Όμιλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Στους Παίδες, που ήταν το πρώτο χρονικά παιχνίδι, αρκετές φάσεις δημιουργήθηκαν με τελική νικήτρια την ομάδα της Ροδόπης. Στο 29ο λεπτό σουτ του Παπαγεωργίου, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά λόγω και του αέρα, και κατέληξε στα δίκτυα για το 1-0. Η απάντηση ήταν άμεση από τους επιλέκτους της Καβάλας, με δυνατό συρτό σουτ του Σιμίτου (1-1), όμως στο  50 είχαμε το φάουλ του Παπαγεωργίου και την κεφαλιά του Αθανασιάδη για το τελικό 2-1. Διαιτητές: Κουμπαράκης, Δρούζας, Δημητριάδης (ΕΠΣ Θράκης)

ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ: Τασίδης, Σμαραγδής, Στοϊνοβιτς, Αχμέτ, Τσιαφαλιάς, Τσελέπης, Νικολαϊδης, Παπαγεωργίου, Θεολόγου, Αθανασιάδης, Τσιμπλακίδης. Επαιξαν και οι Παγκοζίδης και Ράπτης.

ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Καραλευθέρης, Σαμίδης, Σιμίτος, Κοψαχείλης, Σιδηρόπουλος, Τσολακίδης, Λεπίδας, Σταματάκης, Κοντάκης, Περιστέρης, Δούρτμες.Επαοιξαν και οι Νεγκογλου, Καληντέρης, Κουτίδης. 

Με τη νίκη αυτή οι παίδες της ΕΠΣ Θράκης έχουν πάρει χωρίς απώλειες κεφάλι στον βαθμολογικό πίνακα. Λίγο αργότερα, σε ένα μέτριο παιχνίδι ποιοτικά, είχαμε και για τους Νέους αντίστοιχο αποτέλεσμα (από το ματς αυτό η φωτογραφία του Γιώργου Σκουταρίδη και του Rodopisports). Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Στο 65 ο Χουσεϊν έκανε το 1-0 και στο 70 ο Κιοσέ σκόραρε για το 2-0. Στο 85 ο Κ. Θωμαϊδης διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Διαιτητές: Δρούζας, Κουμπαράκης, Δημητριάδης (ΕΠΣ Θράκης).

ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ: Πριιτσίδης, Τερζής, Αλεξίου, Ξανθοπουλίδης, Θεοδωρίδης, Πεχλιβανόπουλος, Μιντιούρης (46΄Πουρνάρας), Μουμίν, Κιοσές, Κελεσίδης(70′ Δαλακλίδης), Δεληγκιόζης (55΄Χουσεϊν).

ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Οικονομόπουλος, Νταμπανλής (60΄Θωμαϊδης Κ. ), Πακαταρίδης (65΄Τσιπουρόπουλος), Βογιατζής, Καλούδης, Τσαπανίδης, Ζάνταλης, Τσιμπιτζίδη (70’ Μώραλης)ς, Αθανασιάδης Πρ., Θωμαϊδης Δ., Ζαρκαντζάς.