Οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου μετά την ισοπαλία στο Περιστέρι

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

– Ικανοποιημένος από την ισοπαλία εμφανίστηκε ο προπονητής του Πανθρακικού Άκης Μάντζιος που παραδέχτηκε πως δεν δόθηκε βάση στο συγκεκριμένο ματς ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος, ενώ μίλησε και για το θέμα που έχει προκύψει με πιθανή του αποχώρηση από τον πάγκο της ομάδας της Κομοτηνής.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των Θρακιωτών, ερωτηθείς από το ThrakiSportS για το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του στον σύλλογο και την καυστική ανακοίνωση στήριξης προς το πρόσωπό του που εξέδωσε το πρωί της Τρίτης της ΠΑΕ, ανέφερε: «Εγώ έχω αποδεχθεί το ρόλο του προπονητή. Όπως εσείς κάνετε τη δουλειά σας και γράφετε καθημερινά κάποια πράγματα, είτε έχουν βάση, είτε όχι, έτσι κι εγώ κάνω τη δουλειά μου καθημερινά. Δεν επηρεάζομαι. Έχω καλή σχέση με τον ιδιοκτήτη και τον πρόεδρο και το πιο θετικό είναι το καλό κλίμα που έχω στα αποδυτήρια. Από εκεί και πέρα, όλοι θα κάνουμε αυτό που είναι σωστό για την ομάδα».

Για το ματς με τους Περιστεριώτες είπε: «Η αλήθεια είναι ότι δώσαμε προτεραιότητα στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα. Αυτό που θέλαμε ήταν να μη μας κάνει πολλές ευκαιρίες ο Ατρόμητος και το πετύχαμε. Οι παίκτες είναι κουρασμενοι από τα ταξίδια και την παρατεταμένη απουσία από την Κομοτηνή, καταπονημένοι, αλλά η ομάδα δείχνει να ανεβαίνει. Επαιξε καλά με τον Παναιτωλικό και στο παιχνίδι στο Περιστέρι οι παίκτες μου έδωσαν ψυχή, ακολούθησαν πιστά το πλάνο και καταφέραμε να πάρουμε την ισοπαλία, ένα θετικό αποτέλεσμα».

Μάλιστα, σε νέα ερώτηση του ThrakiSportS, για την ψυχολογία της ομάδας ενόψει του τελικού με τον ΟΦΗ, σχολίασε: «Όπως είναι φυσιολογικό, μετά από την εμφάνιση της Κυριακής στο Αγρίνιο αλλά και μετά το σημερινό παιχνίδι όπου προσηλωμένοι στον στόχο οι παίκτες κατάφεραν να πάρουν βαθμό, το κλίμα είναι θετικό και με αυτήν  την διάθεση θα υποδεχθούμε τον ΟΦΗ, γνωρίζοντας την κρισιμότητα του αγώνα και την ποιότητα της συγκεκριμένης ομάδας».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Ατρόμητου Ρικάρντο Σα Πίντο τόνισε: «Άλλη μια αδικία για την ομάδα μου. Το ίδιο συνέβη και το Σάββατο με τον Εργοτέλη, όπου είχαμε ευκαιρίες όμως δεν νικήσαμε. Και σήμερα κάναμε ευκαιρίες σε αντίθεση με το αμυντικό παιχνίδι του αντιπάλου. Σκοράραμε, αλλά σε μια φάση στο τέλος δεχθήκαμε την ισοφάριση. Είναι κάτι ανεξήγητο. Κάναμε καλό παιχνίδι. Δεν πρέπει να μας επηρεάσει το αποτέλεσμα και πρέπει να συνεχίσουμε να πολεμάμε. Θα περάσει η συννεφιά και θα έρθει ξανά ο ήλιος».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Είχαμε ισορροπία στην άμυνα. Δεν δεχθήκαμε φάσεις. Υπάρχει νευρικότητα, αλλά έχει υπάρξει βελτίωση στην ομάδα μας όσον αφορά την κατάσταση που δημιουργείται όταν σκοράρουμε. Ήταν ένα άδικο αποτέλεσμα γιατί δεχθήκαμε στο τέλος το γκολ έχοντας κάνει πολύ καλό. Πριν απλά δημιουργούσαμε τις ευκαιρίες, ενώ πλέον καταφέρνουμε να σκοράρουμε. Η ισορροπία στην άμυνα φανερώνεται και από το παιχνίδι που κάναμε με τον Ολυμπιακό, όμως πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο. Σήμερα διαχειριστήκαμε καλά το ματς μετά το γκολ μας, όμως δεν κρατήσαμε το προβάδισμα. Ηρεμία, πολλή δουλειά και θα έρθουν καλύτερες μέρες».