Με αρκετές αλλαγές κόντρα στην Ξάνθη ο ΟΦΗ

Ανταπόκριση απο την Κρήτη: Λάζαρος Φιλιππίδης

– Με αρκετές αλλαγές σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του ο Τζενάρο Γκατούζο στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Ξάνθη, καθώς άφησε εκτός αποστολής τους τραυματίες Περογαμβράκη και Αρτόλα αλλά και τους Πετρόπουλο, Μιλιάζες και Τριποτσέρη για αποφόρτιση

Αφήνοντας πίσω του σταδιακά την αναστάτωση που προκλήθηκε με τον Τζενάρο Γκατούζο, που έμεινε τελικά στην τεχνική ηγεσία, ο ΟΦΗ έχει στρέψει την προσοχή του στο εντός έδρας ματς με την Ξάνθη. Οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν με απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία τους για το προσεχές ματς, με τον «Ρίνο» να προχωράει σε αλλαγές στην αποστολή.

Συγκεκριμένα, εκτός πλάνων έμειναν οι τραυματίες Περογαμβράκης και Αρτόλα, οι Πετρόπουλος, Μιλιάζες και Τριποτσέρης προκειμένου να πάρουν «ανάσες», αλλά και οι Γιαγκιόζης, Δαμιανάκης, Ραζάκ, Μανιδάκης, Ροβίθης και Μαραθιανός. Αναλυτικά λοιπόν στη διάθεση του Ιταλού τεχνικού για την αναμέτρηση του «Γεντί Κουλέ» την Πέμπτη (30/10) τέθηκαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Λόρια, Αγριμάκης, Αντελέγιε, Μπανούσης, Μπολάκης, Φαζός, Φερούζ, Απόνιο, Κάλαϊτζιτς, Κουτσιανικούλης, Λαμπρόπουλος, Τζορτζ, Μακρής, Μεϊτέ, Μερεμπασβίλι, Μονιάκης, Σίσιτς, Στάθης.