Η αποστολή του Ατρομήτου για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανθρακικό

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

–  Διαφοροποιημένη αναμένεται να είναι η ενδεκάδα του Ατρόμητου στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανθρακικό σε σχέση με αυτή στο ματς με τον Εργοτέλη για το πρωτάθλημα, στο οποίο οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες.

 

Οι Περιστεριώτες υποδέχονται την Τετάρτη τους Θρακιώτες, με τον Ρικάρντο Σα Πίντο να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τον Ταυλαρίδη που ήταν τιμωρημένος, αλλά και τους Παπάζογλου, Φάμπιο, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

Εκτός απροόπτου θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και οι δύο, ενώ είναι πολύ πιθανό ο πρώτος (ή και οι δύο, που είναι πιο δύσκολο) να βρεθούν στο αρχικό σχήμα. Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν οι Νάστος, Δημούτσος, Τσέναμο και Ναπολεόνι. Αυτοί θα προπονηθούν το πρωί της Τετάρτης στο αθλητικό κέντρο του «αστεριού» υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Κακαργιά.

Οι άνθρωποι του Ατρόμητου περιμένουν επίσης τι θα δείξουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας που θα υποβληθούν Μπρίτο και Κούρος, οι οποίοι συνεχίζουν να προπονούνται ατομικά.

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας του Περιστερίου, που αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο: Μπάρκας, Γκορμπούνοφ, Λημνιός, Παπασπύρος, Κιβρακίδης, Μπάλλας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Κοντοές, Γκαρσία, Παπάζογλου, Εγκουέμ, Αγκουαζί, Γεωργίου, Καραμάνος, Τάτος, Ούμπιντες, Θεολόγου, Φάμπιο.