Εκτός αποστολής Λαδάκης, Κάσες, Ιγκορ για το ματς του Πανθρακικού στο Περιστέρι!!!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

–  Περίπου τρεις ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (ωρα 15:00), η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της τους παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή της ομάδας για το Περιστέρι.

Μπορεί να είχαν ταξιδέψει για το Αγρίνιο 19 ποδοσφαιριστές οι οποίοι επί το πλείστον θα αποτελούσαν και την αποστολή για τους αγώνες με Παναιτωλικό και Ατρόμητο για την Super League και το κύπελλο Ελλάδας αντίστοιχα αλλά υπήρχαν κάποιες αλλαγές όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές. 

“Οι αλλαγές αφορούν σε θέματα που έχουν να κάνουν με λόγους αγωνιστικούς αλλά και αναγκαστικούς καθώς από την αναμέτρηση του Αγρινίου αποχώρησαν δυο ποδοσφαιριστές τραυματίες (Τζάνης και Χρήστου)”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά η αποστολή για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο έχει ως εξής: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Φερνάντες, Παπαγεωργίου, Σερφά, Εμπόου, Τσουμάνης, Ποτουρίδης, Καθάριος, Μεχία, Μπαϊκαρά, Πέρεζ, Οκάτσι, Αράμπα, Χασομέρης, Τριανταφυλλάκος, Ζδράβος – Ρίζος και Φραγκούλης.

Υπενθυμίζεται ότι η αποστολή που είχε αναχωρήσει από Κομοτηνή για τα ματς με Παναιτωλικό και Ατρόμητο απαρτιζόταν από τους: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Φερνάντες, Παπαγεωργίου, Σερφά, Εμπόου, Χρήστου, Τσουμάνης, Ποτουρίδης, Λαδάκης, Καθάριος, Μεχία, Τζάνης, Μπαϊκαρά, Πέρες, Οκάτσι, Κάσες, Αράμπα, Ίγκορ και Χασομέρης.

Κατά συνέπεια, πέραν των τραυματιών Χρήστου και Τζάνη ΔΕΝ μετέχουν στην αποστολή για το κρίσιμο παιχνίδι κυπέλλου και οι Λαδάκης, Κάσες και Ιγκορ, ενώ από την άλλη έχουν προστεθεί οι νεαροί Τριανταφυλλάκος, Ζδράβος – Ριζος και Φραγκούλης.