Β’ Εθνική: Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας σε Άνδρες και Γυναίκες

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες το πρωτάθλημα για την περιφέρεια Θράκης της Β’ Εθνικής στο άθλημα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Ειδικότερα το πρωτάθλημα από φέτος πραγματοποιείται σε δύο ομίλους.

Στον 1ο όμιλο στους άνδρες μετέχουν οι ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Φάρος Αλεξανδρούπολης, Ατρόμητος Άβαντα, Σπάρτακος Τραϊανούπολης και Α.Ο. Ορεστιάδας, ενώ στον 2ο όμιλο μετέχουν οι Πετεινοί Κομοτηνής, Δημοκρίτειο Κομοτηνής, Προμηθέας Ξάνθης και Ζεύς Ξάνθης. Να σημειώσουμε ότι η Φιλία Ορεστιάδας αγωνίζεται στην Α1 Εθνική Κατηγορία.

Στις γυναίκες έχουμε πάλι δύο ομίλους, στον 1ο όμιλο μετέχουν οι ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Φιλία Ορεστιάδας, Ατρόμητος Άβαντα και Σπάρτακος Τραϊανούπολης, ενώ στον 2ο όμιλο παίρνουν μέρος οι Φάρος Αλεξανδρούπολης, Δημοκρίτειο Κομοτηνής, Προμηθέας Ξάνθης και Ζεύς Ξάνθης.

Αξίζει να επισημανθεί πως τον Φεβρουάριο θα παιχθούν τα μπαράζ Θράκης για μία θέση, που θα οδηγήσει στα μπαράζ της Θεσσαλονίκης, όπου θα αγωνιστούν οι πρωταθλήτριες ομάδες των ομίλων Βορείου Ελλάδας και εκεί θα αναδειχθούν οι δύο ομάδες των ανδρών και η μία των γυναικών για τα μπαράζ της Αθήνας, για δύο θέσεις ανόδου στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης μαζί με τον Φάρο προβάλλουν ως φαβορί για την πρωτιά τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η πρώτη παρουσία των ομάδων της Ξάνθης.

Για την 1η αγωνιστική είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

 

Άνδρες

Εθνικός – Σπάρτακος 4-1

Φάρος – Ατρόμητος 4-1

Σπάρτακος – Φάρος 1-4

Ατρόμητος – ΑΟ Ορεστιάδας 4-0

 

Γυναίκες

Σπάρτακος – Εθνικός 0-4

Ατρόμητος – Φιλία   4-0