Ο Νηρέας στην Αδριανούπολη με 32 αθλητές-τριες στην αποστολή!

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Δημήτρης Μιλίκας

– Το Σαββατοκύριακο 25-26 Οκτωβρίου 2014, ο Κολυμβητικός όμιλος Ν.Ορεστιάδας ”ΝΗΡΕΑΣ”, όπως αναφέρει το δελτίο τύπου, συμμετείχε στη διασυλλογική ημερίδα κολύμβησης προαγωνιστικών και αγωνιστικών κατηγοριών που πραγματοποιήθηκε στην Αδριανούπολη της Τουρκίας

 

Οι αγώνες διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κλειστού Κολυμβητηρίου Ανδριανούπολης όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 300 αθλητές/αθλήτριες, από 8 συλλόγους της Τουρκίας καθώς και 4 ελληνικών ομάδων!!Ο Νηρέας Ορεστιάδας, ο Ν.Ο. Αλεξανδρούπολης , ο Ο.Φ.Θ. Αλεξανδρούπολης και ο Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης ήταν οι 4 ελληνικές ομάδες που έδωσαν δυναμική παρουσία με τις 3 ομάδες από την ‘’πρωτεύουσα’’ του νομού να συμμετέχουν μόνο με αθλητές των αγωνιστικών κατηγοριών! Η αποστολή του ΝΗΡΕΑ ‘’μπήκε’’ με το δεξί στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, αφού για ακόμη μια φορά εντυπωσίασε καθώς έφερε σημαντικά αποτελέσματα σε μία διασυλλογική διοργάνωση. Με τους 32 αθλητές-τριες να απαρτίζουν την αποστολή του εκ των οποίων 12 κορίτσια και 20 αγόρια ηλικίας 9-15 ετών κατέκτησε συνολικά τον εκπληκτικό αριθμό των 41 μεταλλίων εκ των οποίων 16 Χρυσά , 13 Ασημένια και 12 Χάλκινα . Ο πρωτοφανής αριθμός μεταλλίων στην τετραετή ενεργό δράση του συλλόγου, σε συνδυασμό με την τέταρτη θέση που κατέλαβε ο σύλλογος στην γενική κατάταξη των 12 ομάδων που συμμετείχαν, σηματοδοτούν την έναρξη της νέας κολυμβητικής σεζόν για το ΝΗΡΕΑ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δίνοντας παράλληλα αισιόδοξα μηνύματα για την πορεία των αθλητών-τριών της ομάδας.

Το Δ.Σ. του ”ΝΗΡΕΑ” ευχαριστεί τους γονείς των παιδιών για τη συνεργασία και την υποστήριξη τους στην ομάδα ,τους αθλητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν στο πρώτο τους αγώνα για τη φετινή σεζόν και τους προπονητές της αποστολής και των αθλητών Νικολαίδη Δημήτρη, Χριστοδούλου Νόνα, Μαχαιρίδη Αριστείδη και Μιρμιγκίδη Ιωάννη.

Αθλητές/ριες του ”ΝΗΡΕΑ” της 32μελούς αποστολής: Ρετσίδης Χρήστος, Ζηλούδης Αθανάσιος, Βατζιαννίδης Ιωάννης, Μαυρίδης Δημήτριος, Μόραλης Φώτιος, Μητρούδης Στέφανος, Καμπάδαης Γεώργιος, Μουσίκας Χρήστος, Σταματάκης Πασχάλης, Τράκκας Ανδρεάς, Μπαλουχτσής Παναγιώτης, Πανταζίδης Τηλέμαχος, Ζηλούδης Γρηγόριος, Κουρογιάννης Αθανάσιος, Παπαδόπουλος Αθανάσιος, Ρετσίδης Βασίλειος , Βασιλόπουλος Κυριάκος, Παλεράς Στράτος, Αθανασιάδης Σωτήρης, Τονίδης Γεώργιος, Βασιλοπούλου Αναστασία, Παπαγιαννίδου Ελένη, Στεφανακίδου Ευγενεία, Λιολιοσίδου Ειρήνη , Οικονόμου Χαρά, Αδαμίδη Μαριλένα, Γεωργιάδη Άννα, Ζαχαριάδου Μαρίλια, Παλατσίδη Φωτεινή, Σιββά Δανάη, Σιββά Χριστιάννα και Τζίνη Ραφαηλία. Αρχηγοί Αποστολής: Ρετσίδης Οδυσσέας, Βατζιαννίδης Χρήστος Έφοροι: Καμπάδαης Πασχάλης , Αθανασιάδου Νουρσέλ, Αραμπατζή Γεωργία.