ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Όσα έγιναν στον αγώνα παίδων μεταξύ ΑΕ Κομοτηνής και ΓΑΣ Κομοτηνή

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, που στη μεγαλύτερη διάρκεια του οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, ο ΓΑΣ Κομοτηνή κέρδισε στο τοπικό ντέρμπι την ΑΕ Κομοτηνής με 56-74 και παρέμεινε κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι για ένα ημίχρονο με τον ΓΑΣ να ξεφεύγει με 14-23 στο πρώτο δεκάλεπτο, όμως η ΑΕ Κομοτηνής κατάφερε να ισορροπήσει και να φέρει το παιχνίδ στα ίσα, με τις δύο ομάδες να τελειώνουν το ημίχρονο ισόπαλες με 31-31. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του ΓΑΣ Κομοτηνή μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και με το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου βρέθηκε να προηγείται με 43-56. Οι παίκτες της ΑΕ Κομοτηνής προσπάθησαν να μπουν ξανά στο παιχνίδι, όμως ο ΓΑΣ κατάφερε να διατηρήσει την διαφορά γύρω στους δέκα πόντους και στο τέλος κατάφερε να ξεφύγει και να επικρατήσει με 56-74.

Διαιτητές: Αποστολίδης, Σιμιτζής

Δεκάλεπτα: 14-23, 31-31 (ημίχρονο), 43-56, 56-74 (τελικό αποτέλεσμα)

ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Δαφτσής): Αχυρόπουλος, Κυμπάρης 3, Παπαδόπουλος 5, Καραμανλής 2, Τασόπουλος, Μπορμπίδης 17, Παλάζ, Αμπουσίδης, Αγγελάκης Αν., Χασάν 7, Αγγελάκης Κ. 22, Λαγαμτζής.

ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Ζάντζας): Καρκατσέλης 9, Λαρίσης, Θεοδωρόπουλος 8, Γκουτσίδης 7, Βλαχάκης, Καρκατσέλης Β., Κολεντζαρίδης 10, Ντόγκας, Αθανασίου 4, Λουλούδης 2, Νέμιτσας 18, Ναλμπάντης 16.