ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Όσα έγιναν στον αγώνα εφήβων μεταξύ Εθνικού Αλεξανδρούπολης και ΑΕ Κομοτηνής

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Την δεύτερη νίκη στο εφηβικό πρωτάθλημα, αλλά και πρώτη εντός αγωνιστικού χώρου (προηγήθηκε η νίκη με 20-0 επί της Φιλίας χωρίς αγώνα) πέτυχε η ΑΕ Κομοτηνής επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, που παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Εθνικού μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο με 19-13. Σταδιακά η ομάδα της Κομοτηνής ανέβασε την απόδοση της και το ημίχρονο τη βρήκε να προηγείται με 30-39. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕ κομοτηνής δεν απειλήθηκε και διατήρησε τη διαφορά πάνω από τους 10 πόντους, για να επικρατήσει τελικά με 49-64.

Χαρακτηριστικό του αγώνα η υπεροχή της ΑΕ Κομοτηνής στην περιφέρεια, καθώς οι παίκτες της πέτυχαν έξι τρίποντα. Από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης βοήθησαν οι Θεοχαρίδης, Οικονόμου και Κουγκούλης, ενώ από την ΑΕ Κομοτηνής πρώτος σκορερ του αγώνα και κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Γκιρίτσης, έχοντας άξιο συμπαραστάτη τον Κουτσουμπίδη.

Διαιτητές : Αλεξόπουλος, Παρασίδης

Δεκάλεπτα : 19-13, 30-39 (ημίχρονο), 36-49, 49-64 (τελικό αποτέλεσμα)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κανδύλης): Γεωργόπουλος 2, Καπουλάς, Οικονόμου 12, Τζιερτζής 7, Κουγκούλης 11(1), Γουλετσίδης, Σταυρόπουλος, Νταβερνιάρης 2, Θεοχαρίδης 13, Δαλακούρας 3.
ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Παπαδόπουλος): Κουτσουμπίδης 13(2), Μπορμπίδης Αν. 7(1), Δαφτσής 2, Σαγηνίδης, Λεφής 8(1), Γαρυφαλλίδης 3(1), Μπορμπίδης Ηλ. 8(1), Μπορμπίδης Αθ., Κάλτσος 2, Γκιρίτσης 20.