Φίλαθλοι χάραξαν αυτοκίνητο διαιτητή σε αγώνα εφηβικού πρωταθλήματος

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Μπορεί να βρισκόμαστε στην αυγή του 2015, ομως δυστυχώς κάποιες καταστάσεις δύσκολα μπορεί να αλλάξουν στην χώρα μας, ακόμα και αν πρόκειται για αγώνα ερασιτεχνικών κατηγοριών και δη αγώνα πρωταθλήματος εφήβων.

Η εφηβική ομάδα του Αρίωνα Ξάνθης είχε τιμωρηθεί από την ΕΚΑΣΑΜΑΘ με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για επεισόδια που είχαν κάνει φίλοι της ομάδας στην περσινή αναμέτρηση με τον Αστέρα Καβάλας. Το Σάββατο 25 Οκτωβρίου ο Αρίωνας φιλοξενούσε τον ΓΑΣ Κομοτηνή στη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του.

Η ΕΚΑΣΑΜΑΘ, αν και το παιχνίδι ήταν κεκλεισμένων των θυρών, όρισε μόνο διαιτητές και όχι κομισάριο, αν και σε αντίστοιχες περιπτώσεις έχουμε δει ακόμα και τον ορισμό δύο κομισαρίων, μιάς και πίστεψε ότι σε ένα παιχνίδι εφηβικού πρωταθλήματος δεν θα μπορούσε να συμβεί το παραμικρό.

Όταν οι δύο διαιτητές έφτασαν στο γήπεδο για το παιχνίδι, υπήρχαν στις κερκίδες περίπου 100 θεατές. Ο πρώτος διαιτητής για να ξεκινήσει τον αγώνα ζήτησε να φύγει ο κόσμος από το γήπεδο, μιάς και το παιχνίδι ήταν κεκλεισμένων των θυρών και να παραμείνουν στις κερκίδες το πολύ 10 άτομα. Τελικά μετά από συζητήσεις ο κόσμος αποχώρησε και ο αγώνας έγινε και έληξε κανονικά με τον Αρίωνα να πετυχαίνει μεγάλη νίκη επί του ΓΑΣ Κομοτηνή με 83-71.

Στην αποχώρηση όμως, τον πρώτο διαιτητή της αναμέτρησης τον περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη, καθώς το αυτοκίνητο του ήταν χαραγμένο. Ο ίδιος μετά το πρώτο σοκ βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την ΕΚΑΣΑΜΑΘ και σύμφωνα με αποκλειστικές και ασφαλείς πληροφορίες, σκοπεύει να κινηθεί νομικά.

Αν και η πρώτη σκέψη ήταν να καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων, πιθανότατα θα κινηθεί εις βάρος του γηπεδούχου σωματείου, όπως έχει συμβεί κατά το παρελθόν σε ανάλογες περιπτώσεις διαιτητών ανά την επικράτεια.

Έτσι απ’ ότι φαίνεται ο Αρίωνας θα βρεθεί και πάλι μπλεγμένος από την ηλιθιότητα κάποιου ή κάποιων να χαράξουν το αυτοκίνητο του διαιτητή, χωρίς αυτοί να σέβονται τον ιδρώτα των παιδιών του Αρίωνα, τα οποία αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου τους στο Εφηβικό Πρωτάθλημα και μάλιστα χωρίς ήττα.