Το pregame του αγώνα Παναιτωλικός – Πάνθραξ (17:15, LIVE ThrakiSportS)

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Ο Παναιτωλικός θα φιλοξενήσει στο Αγρίνιο τον Πανθρακικό στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Super League 2014-15 (26/10, 17.15, ζωντανή μετάδοση από την Nova και διαδικτυακά από το ThrakiSportS) με τους γηπεδούχους του Μάκη Χάβου να ψάχνουν το πρώτο τους τρίποντο στην έδρα τους αλλα και στο πρωτάθλημα, αφού μέχρι τώρα έχουν 4 πόντους με τέσσερις ισοπαλίες στο πρωτάθλημα  και τους Θρακιώτες του “υπό ατμόν” Άκη Μάντζιου το πρώτο τους φετινό «διπλό».

 

Οι δύο αντίπαλοι δε δείχνουν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση, ιδιώς στην ομάδα της Κομοτηνής η ψυχολογία δείχνει να είναι στο ναδήρ, λόγω των άσχημων αποτελεσμάτων με Καλλονή και Νίκη Βόλου, ενώ ο Παναιτωλικός είναι προτελευταίος με πολύ όμως δύσκολο πρόγραμμα. Στα τέσσερa συνολικά παιχνίδια για πρωτάθλημα ο Πανθρακικός έχει 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 2 ήττες και τις δυο στο Αγρίνιο. 

Ο Παναιτωλικός μέχρι στιγμής έχει σε έξι αγώνες τέσσερις ισοπαλίες και 2 ήττες, μια από τις δυο στο Αγρίνιο από τον ΠΑΟΚ. Στο πρώτο παιχνίδι στο Αγρίνιο έφερε ισοπαλία με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό με 1-1, ενώ στο δεύερο ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 0-1. Στο τελευταίο παιχνίδι εμφανίστηκε βελτιωμένος στην Τρίπολη και έφερε 1-1 με τον Αστέρα μετά από καλή εμφάνιση.

Μέχρι στιγμής, ο εκτός έδρας Πανθρακικός είναι σίγουρα λιγότερο απειλητικός. Έκανε κακό ματς στην πρεμιέρα με την Κέρκυρα (ήττα 2-1), ήταν βελτιωμένος με τον Λεβαδειακό (1-1), ενω θα μπορούσε να κερδίσει, ηττήθηκε εύκολα (2-0) από την Καλλονή στη Μυτιλήνη και έχασε από τη Νίκη στο Βόλο (1-0) αποτέλεσμα που σίγουρα τον αδικούσε με βάση την εμφάνισή του. 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ  ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΟΝΟΜΑΧΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
  
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΣΤΟ ΑΓΡΙΙΝΙΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΣΙΩΛΗ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΟΥ ΠΙΟ ΣΤΕΝΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΜΑΝΤΖΙΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΧΜΗΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ