Tα δοκάρια σταμάτησαν την Κ17 του Πανθρακικού με τον ΠΑΣ

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Στο ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης οι νέοι Κ17 του Πανθρακικού παραχώρησαν λευκή ισοπαλία στον ΠΑΣ Γιάννενα.

 Στο α’ ημίχρονο οι παίκτες του Κώστα Γεμενετζή ήταν καλύτεροι, όμως ήταν άτυχοι καθώς 2 φορές η μπαλα βρήκε το δοκάρι των αντιπάλων, ενώ η πίεση που άσκησαν στους Ηπειρώτες δεν έφερε κάποιο τέρμα.

Μολις στο 1ο λεπτο στη κεφαλιά του Κατσαρού η μπαλα κατέληξε στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρωθηκε καθως έδωσε χερι ο διαιτητής Κιγιτζή. Στο 20′ σε φάουλ του Βελη Χακαν η μπάλα χτύπησε στο δεξι καθετο δοκαρι, όπως το ίδιο συνέβη και στο 32′ όταν σε σεντρα του Κυριαλάνη η κεφαλιά του Σαραντίδη κατέληξε πάλι στο δοκάρι του ΠΑΣ. Στο 42′ σε σουτ του Ψαρρά για το ΠΑΣ ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού Τζελεπης εξοχα εδιωξε τη μπάλα.

 Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους αισθητά και με την βοήθεια του αέρα ισορρόπησαν τον αγώνα αλλά δε κατάφεραν να πετύχουν κάτι ιδιάιτερο και έτσι οι δυο ομαδες πηραν απο ενα βαθμό, με τους “πράσινους” να παίρνουν την δεύτερη ισοπαλια τους και τον πέμπτο τους φετινο βαθμό.

Στο 58′ ο Μαλλαμος του ΠΑΣ από απ’ ευθειας κορνερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πανθρακικού, όμως καταλογίστηκε φάουλ από επιθετοκό φάουλ πάνω στον Τζελέπη και το γκολ ακυρωθηκε ορθώς. Στο 65’σημειώθηκε η τελευταία φάση του αγώνα όταν κεφαλια του Τζατζανα η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Παπαιωάννου.

 

Πανθρακικος: Τζελέπης, Ξενοδοχίδης (90′ Σαββάκης), Τζατζανάς, Γκιντίδης, Δαλης, Τσιριγώτης (75′ Θεμελης), Κυριαλάνης, Βελη Χασαν, Κατσαρός, Κοσμίδης, Σαραντίδης (85′ Στοινοβιτς)

ΠΑΣ Γιαννενα: Παπαιωάννου, Ψαρράς (70′ Παπαστράτος). Κιτσκάκης (46′ Μπαμπούλας), Γεωργούλας, Ντίνης, Μούτσιος, Ψαρράς Α. (60′ Γιώτας), Μασουρας, Δροσσος (46′ Τριαντος), Ζιγας, Μαλαμος