Νεο συμβόλαιο – δώρο από την Ξάνθη στον εορτάζοντα Δημήτρη Γούτα

Ανταπόκριση από τη Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Νέο συμβόλαιο πρόσφερε στον εοτάζοντα σήμερα και στρατευμένο αυτήν την περίοδο Δημήτρη Γούτα η Skoda Ξάνθη, σύμφωνα με μπαράζ δημοσιευμάτων των τελευταίων ημερών. επιβραβεύοντάς τον για τις καλές του εμφανίσεις κυρίως για τη περσινή χρονιά που ήταν βασικός και αναντικατάστατος.

Ο νεαρός στόπερ πέρυσι ήταν μια από τις αποκαλύψεις, βοηθώντας μάλιστα και επιθετικά με κάποια κρίσιμα γκολ. Ηδη το όνομα του 20χρονου είχε εμπλακεί σε πολλά μεταγραφικά σενάρια για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και γι’ αυτό η διοίκηση της Ξάνθης φρόντισε σύμφωνα με την “Ωρα για σπορ” να τον «δέσει» στα Πηγάδια, με νέο συμβόλαιο και αυξημένες αποδοχές, παρόλο που φέτος έχει μείνει λίγο πίσω λόγω του στρατού, αλλά και με επέκταση κατά ένα έτος (το τρέχον έληγε το 2017 ενώ πλέον υπέγραψε ως και το 2018).

Ο Γούτας μετρά ήδη 53 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Ξάνθης, ενώ φέτος έχει παίξει μόλις σε τρία παιχνίδια, επειδή εκτίει την στρατιωτική του θητεία. Είναι όμως διεθνής με την Εθνική Παίδων και Νέων και αποτελεί έναν από τους παίκτες που αναμένεται να έχουν μεγάλη εξέλιξη στο προσεχές μέλλον. Ο νεαρός αμυντικός από τη Θάσο ανήκει στην οικογένεια της Ξάνθης από 15 ετών και είναι ένας ακόμη παίκτης που αναδεικνύεται από τα Πηγάδια.

Και η εμπλοκή του σε μεταγραφικά σενάρια είχε προκαλέσει πέρυσι ανακοίνωση του Χρήστου Πανόπουλου ότι ανήκει στην Ξάνθη και δεν θα φύγει, αν δεν προσφέρει όσα πολλά ακόμα μπορεί να προσφέρει στην ομάδα της Θράκης…