ΕΠΣ Έβρου: Όσα έγιναν στη λασπομαχία της Καππαδοκίας με τη Σαμοθράκη!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Κοσμάς Πανταζής

– Μπορεί να δυσκολεύτηκε αρκετά να σκοράρει, αλλά όταν το έκανε η Καππαδοκία έφτασε εύκολα στη νίκη με 4-0 επί της ΣΑΟΣ στον επιβαρυμένο από τη βροχή αγωνιστικό χώρο.

Παρ’ όλο που η μπάλα κολλούσε σε πολλά σημεία του γηπέδου και έκανε δύσκολη τη ζωή των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, το παιχνίδι είχε αρκετές φάσεις με τις περισσότερες να ανήκουν στην Καππαδοκία. Το εντυπωσιακό είναι ότι το παιχνίδι μέχρι και σχεδόν 20 λεπτά πριν το τέλος του ήταν ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Μόλις στο 69′ ήρθε το γκολ για την ομάδα των Αλεξόπουλου & Αποστολίδη, με σκόρερ  τον Μαρασλή με κεφαλιά, ενώ τρία λεπτά μετά ο Μοβισιάν με πέναλτι έκανε το 2-0. Στο 82′ με σουτ του Ζάκκα από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής έγινε  το 3-0 και στο 90+3′ και πάλι ο Ζάκκας με κεφαλιά αυτή τη φορά διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Η Καππαδοκία ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες καθώς τραυματίστηκε ο Μοβισιάν και δεν υπήρχε άλλη αλλαγή.

Αξίζει να αναφερθεί πως οι άνθρωποι της Καππαδοκίας έχουν παράπονο για τα πολλά σκληρά μαρκαρίσματα, ενώ αυτοί της Σαμοθράκης για τα σφυρίγματα του διαιτητή της αναμέτρησης Γκουντάρα (επόπτες οι Καγούδης, Γιασλάς).

ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ: Σταματόπουλος, Κούρος (31′ Κουτσούκης), Βάρναλης, Απότας, Λιούρτας, Ζηκουρίδης, Μοβισιάν, Δαούτης (58′ Κατσέλης), Τσακιρίδης, Δεδελούδης (64′ Ζάκκας), Μαρασλής.
ΣΑΟΣ: Στεργίου, Γιακείμης (69′ Κοντούλης), Τσακπινίδης, Τσαγκαλίδης, Χάνος, Λαγός, Ναλμπάντης, Βραχιώλιας, Γρηγοριάδης, Μαυρομάτης, Κουτράκης.