ΕΠΣ Θράκης: Όσα έγιναν στο θρίλερ ανάμεσα σε Αίγειρο και Σάπες

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Γκολ και θέαμα είχαμε στο γήπεδο της Καλλίστης με τη γηπεδούχο ομάδα του Αστέρα Αιγείρου να μοιράζεται βαθμούς και τέρματα με την Ελπίδα Σαπών για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας ΕΠΣ Θράκης.

Οι 50 περίπου φίλαθλοι που αψήφισαν το τσουχτερό κρυο ανταμείφθηκαν απο το θέαμα τα τέσσερα τέρματα και τις ευκαιρίες απο της δυο ομάδες που έπαιξαν ανοιχτά δίχως σκοπιμότητες. Το α’ ημίχρονο έληξε με 1-1, όμως οι επανάληψη είχε αρκετό σασπένς με τον Αστέρα να προηγείτε με 2-1 στο 83′ και στο 88′ η Ελπίδα να ισοφαρίζει σε 2-2, ενώ στο τριτο λεπτό των καθυστερήσεων εχασαν και πεναλτι και την μεγαλη ευκαιρια να παρουν το δεύτερο διπλό εκτός έδρας, μετα της δυο ήττες στην εδρα της, ενώ ο Αστερας πήρε τον πρώτο βαθμό στην έδρα του.

Στο 14’σε φάουλ του Καρβουνιάρη έδιωξε απο το Γ της εστίας του έξοχα σε κόρνερ  ο Κωσταντακης, ενω στο 33’σε σέντρα του Κουρτιδη ο Ζούλκας με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ και έκανε το 1-0. Στο 36′ κεφαλια του Ρουφου έδιωξε ο τερματοφυλακας του Αστερα Μανιατης και στην επαναφορά ο Πασχαλάκης με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Στη φαση αυτή τραυματίστηκε στον αυχένα ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων  και αντικαταστάθηκε απο τον Τσικάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο 56′ σε ωραίο σουτ του Καρβουνιάρη εδιωξε εντυπωσιακά από το γάμα ο Κωσταντάκης. Στο 68′ σε φαουλ του Καραθανάση, ο Δημόπουλος με κεφαλιά έδιωξε πανω στην γραμμή και στο 71′ σε σουτ του  Παπουνίδη εδιωξε σωτήρια ο Τσικάκης. Στο 75 σε φαουλ του Κασιτερίδη για τις Σάπες έδιωξε και παλι εντυπωσιακά ο Τσικάκης. Στο 83′ ο Αραμπατζης με σουτ πάνω στη γωνία του τέρματος έκανε το 2-1 μετα απο σεντρα του Καρβουνιαρη. Στο 88’όμως σε σεντρα του Παπαχατζή με σουτ ο Γριβας ισοφαρισε σε 2-2. Το τέλος ήταν συγκλονιστικό όταν στο 93′ ο Πατσάλης ανετρεψε τον Παπουνίδη, αλλά το πεναλτι που εκτέλεσε ο Ντεμιρτζίδης απέκρουσε εξαιρετικά ο πολυ καλος Τσικάκης που είχε μπει ως αλλαγή στο α’ ημιχρονο και χάρισε τον πρώτο βαθμο στην ομαδα του, τον πρώτο στην εδρα της.

Διαιτητής ο Τσιαβδαρίδης με βοηθούς τους Μπέρμπερ και Δανδανίδη. 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΙΓΕΙΡΟΥ: Μανιάτης (36 λ.τ. Τσικάκης) Τροκανάς, Κουρτίδης, Βοινιαδης, Πατσάλης, Μουζακίδης, Αραμπατζής (84′ Κισούδης), Ζούκας, Δραγανίδης, Αραμπατζης Μ., Καρβουνιαρης.
ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ: Κωνσταντάκης, Κασιτερίδης (86 Λαζαρίδης), Μακίδης, Ρούφος, Ντεμιρτζίδης, Χασάν, Πασχάλης (60′ Βασιλακάκης), Καραθανάσης, Παπουνίδης, Γρίβας, Δημοπουλος (77′ Παπαχατζής)