Χωρίς προβλήματα προετοιμάζεται η Ξάνθη

Ανταπόκριση από τη Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Την Νίκη Βόλου, που τη προηγούμενη εβδομάδα πέτυχε την πρώτη της νίκη με τον Πανθρακικό υποδέχεται η Skoda Ξάνθη στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής και θέλουν το τρίποντο, για να βελτιώσουν την θέση τους στο βαθμολογικό πίνακα, μετά την αποτυχία τους στα Χανιά με τον Πλατανιά.

Προβλήματα ιδιαίτερα δεν υπάρχουν για τον Λουτσέσκου, αν εξαιρέσει κάνεις την απουσία του Κυριακίδη, ο οποίος εγχειρίστηκε πριν λίγες μέρες στο χέρι. Οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Λουτσέσκου.

Ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων περιλάμβανε το  πρόγραμμα της ομάδας ενώ και η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί του Σαββάτου.

Το βράδυ της Πέμπτης σύσσωμη η ομάδα, δείπνησε στην ταβέρνα «Παλιά Πόλη» δίνοντας συνέχεια στις εξόδους της σαν ποδοσφαιρικό τμήμα. Αυτή τη φορά ήταν η… σειρά των παικτών να δεξιωθούν όλο το επιτελείο της ομάδας σε μία ακόμη ευχάριστη βραδιά, δείγμα του καλού κλίματος που επικρατεί στις τάξεις της ξανθιώτικης ΠΑΕ, μερικές μέρες πριν το εντός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου.