Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των Κ20, Κ17 και Κ15 Ξάνθης και Πανθρακικού

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Πέντε εντός έδρας αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα των πρωταθλημάτων υποδομής για τις ομάδες της Ξάνθης και του Πανθρακικού, καθώς μόνο η ομάδα Κ20 του Πανθρακικού αγωνίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο εκτός έδρας.

Για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20 η ομάδα της Skoda Ξάνθης υποδέχεται στα Πηγάδια τη Νίκη Βόλου και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο αγώνας διεξάγεται το Σάββατο 25/10 στις 10:30 και διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Χρήστος Δρούζας του Συνδέσμου Θράκης, με βοηθούς τους Αργύρη Σαμουρκασίδη και Κωνσταντίνο Λιόντο από τον ίδιο Σύνδεσμο, ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο Βέργος Χαλβατζής του Συνδέσμου Ξάνθης.

Η αντίστοιχη ομάδα του Πανθρακικού ταξιδεύει στο Αγρίνιο, όπου σε ένα δύσκολο παιχνίδι θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 25/10 στις 11:00 τον Παναιτωλικό. Ο αγώνας θα γίνει στο Αθλητικό Κέντρο Emileon και διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Διώτης του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας και βοηθοί του οι Ιωάννης Αντωνόπουλος και Γεώργιος Σπυριδόπουλος από τον ίδιο Σύνδεσμο, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Ιωάννης Βασιλόπουλος από τον Σύνδεσμο Αχαΐας.

Για το πρωτάθλημα των Κ17 και στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής, που είναι και η τελευταία του πρώτου γύρου, η ομάδα της Skoda Ξάνθης υποδέχεται το Σάββατο 25/10 στις 12:30 στα Πηγάδια την ομάδα της Νίκης Βόλου και με νίκη θα παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Γεώργιος Μπαχαρίδης του Συνδέσμου Ξάνθης, με βοηθούς τους Παναγιώτη Βαμβακίδη και Ευσταθία Αγγελάκη, επίσης από τον Σύνδεσμο Ξάνθης, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Ιωάννης Κούτλας του Συνδέσμου Καβάλας.

Η ομάδα Κ17 του Πανθρακικού υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννενα και θέλει τη νίκη για να ανέβει βαθμολογικά, καθώς βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας, αλλά μακριά από τις ομάδες της τετράδας. Ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο της Μεσούνης την Κυριακή 26/10 και ώρα 11:00 και διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε να είναι ο Ενγκίν Κιγιτζή από τον Σύνδεσμο Θράκης. Από τον ίδιο Σύνδεσμο είναι και οι βοηθοί του Γεώργιος Δανδανίδης και Μάριος Γκιόσης, ενώ από τον Σύνδεσμο του Έβρου είναι ο παρατηρητής του αγώνα Χρήστος Ανδρούτσος.

Για το πρωτάθλημα Κ15 η Skoda Ξάνθης, που και εδώ είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, υποδέχεται τον Παναιτωλικό για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος και θέλει τη νίκη για να κάνει το 3 στα 3 και να παραμείνει πρώτη στην βαθμολογία. Ο αγώνας θα γίνει στα Πηγάδια την Κυριακή 26/10 στις 10:30 και διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Χρήστος Κακουλίδης από τον Σύνδεσμο Θράκης, με βοηθούς τους Χρήστο Φραγκουλίδη και Μιχάλη Ελευθεράκη από τον Σύνδεσμο Ξάνθης.

Τέλος η ομάδα Κ15 του Πανθρακικού θέλει να ξεχάσει το βαρύ 10-0 από τον ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική και υποδέχεται την Βέροια με στόχο την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Μεσούνης το Σάββατο 25/10 στις 14:00 και διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Ιωάννης Δρακίδης από τον Σύνδεσμο της Θράκης, ενώ βοηθοί του θα είναι οι Γεώργιος Παπαγεωργιου και Χρήστος Τζιώτζιος από τον ίδιο Σύνδεσμο.