Photos: Η επέλαση της «7epta7»! Μετά τον Έβρο, στον ΠΑΟΚ (και… βλέπουμε)!!!

Γράφει ο Κώστας Καραγιάννης

– Η θρακιώτικων συμφερόντων στοιχηματική εταιρεία 7epta7 έγινε στους περισσότερους γνωστή από την συμφωνία με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης σε ποδόσφαιρο και βόλεϊ. Πλέον όμως επεκτείνεται και εκτός Έβρου και Θράκης και το μεσημέρι παρουσίασε μια μεγάλη συνεργασία με τον ΠΑΟΚ.

Η «7epta7» θα είναι ο μεγάλος χορηγός της ομάδας βόλεϊ για τα επόμενα δύο χρόνια και στο μπάσκετ για τους αγώνες κυπέλλου και Εurocup. Βλέπετε, ο ΠΑΟΚ τόλμησε και στο βόλεϊ αυτό που δεν έκανε ο Εθνικός, με τον οποίο η συμφωνία αφορά μόνο τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις καθώς και το διεθνές τουρνουά “Ακρίτες” που φιλοξενήθηκε πριν ένα μήνα στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”.

Παρών στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στο PAOK Sporta Arena ήταν ο εβρίτης στην καταγωγή πρόεδρος της εταιρίας «7epta7» Αντώνης Σταμπολίδης, επισήμανε ότι «χαιρόμαστε που γινόμαστε χρυσός χορηγός του ΠΑΟΚ. Σε αυτή την απόφαση από την πλευρά μας μέτρησε η καταγωγή, καθώς προερχόμαστε από τη Βόρειο Έβρο, αλλά και η δυναμική του ΠΑΟΚ και της τεράστιας οικογένειας του συλλόγου. Στον ΠΑΟΚ αξίζει να είναι στην κορυφή. Μία μοντέρνα, σύγχρονη πόλη όπως είναι η Θεσσαλονίκη, αξίζει να έχει διακρίσεις στον αθλητισμό. Για την ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ θέλω να τονίσω ότι έχουμε θεσμοθετήσει και πριμ πρωταθλήματος. Ευχόμαστε να το πληρώσουμε».

Στη συνέχεια ακολούθησε φωτογράφιση των κοριτσιών της εταιρείας με ολόκληρη την ομάδα μπάσκετ μέσα στη κεντρικό γήπεδο μπάσκετ, με τον Αντώνη Σταμπολίδη και τον πρόεδρο της ΚΑΕ Μπάνε Πρέλιεβιτς να ανταλλάσσουν θερμή χειραψία και να μιλούν για την συνεργασία, καθώς η εταιρεία που θα διαφημίζεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας του ΠΑΟΚ και θα είναι χορηγός για τα παιχνίδια του Eurocup και του κυπέλλου Ελλάδας.

«Είμαστε χαρούμενοι για αυτή τη συμφωνία χορηγίας της ομάδας βόλεϊ, αλλά και μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Μέσα από αυτή την κίνηση θέλουμε να δώσουμε τη δική μας βοήθεια στον αθλητισμό, στην Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχει η ομάδα μία καλή σεζόν», σχολίασε ο διευθυντής της «7epta7», Δημήτρης Κατσουλέρης.

Όπως πληροφορήθηκε μάλιστα το ThrakiSportS, η «7epta7» προτίθεται να επεκταθεί και σε άλλες ιστορικές ομάδες της Βορείου Ελλάδος και είναι προφανές ότι η επέλασή της, που ξεκίνησε από την Θράκη μας, θα συνεχιστεί με στόχο την κατάκτηση ακόμα μεγαλύτερου μεριδίου στην ελληνική αγορά του διαδικτυακού στοιχήματος.

Το ThrakiSportS ήταν παρόν στην εκδήλωση για την ανάληψη της χορηγίας των τμημάτων βόλεϊ και μπάσκετ του ΠΑΟΚ από την «7epta7» και σας παρουσιάζει όσα συνέβησαν σε αυτήν μέσα από ένα ξεχωριστό photo story αλλά και ένα βίντεο από την εκδήλωση…

[iframe width=”854″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/TaandHVxCtw” frameborder=”0″ allowfullscreen]