Ξηλώθηκε από τον Πανθρακικό ο πιο στενός συνεργάτης του Μάντζιου

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Παρελθόν για τον Πανθρακικό αποτελεί και επισήμως από το πρωί της Παρασκευής (24/10) ο προπονητής φυσικής κατάστασης της ομάδας Γρηγόρης Μπιζάς.

Ο Γρηγόρης Μπιζάς ήρθε στον Πανθρακικό το καλοκαίρι κι αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Άκη Μάντζιου (είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν ξανά στην Κέρκυρα), έτσι ώστε να αναλάβει υπεύθυνος φυσικής κατάστασης στη θέση του Βαγγέλη Μπέκα, που είχε αναλάβει και αυτός μεσούσης της περιόδου.

Όπως είχε γίνει γνωστό τις προηγούμενες ημέρες θα υπήρχαν αλλαγές στο τεχνικό τιμ του Άκη Μάντζιου κι αυτές ξεκίνησαν προφανώς από έναν από τους αμεσότερους συνεργάτες του, καθώς η διοίκηση της ομάδας, θέλοντας να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στον Έλληνα προπονητή, έριξε τις ευθύνες στην κακή φυσική κατάσταση της ομάδας.

Μοιραία πλήρωσε το μάρμαρο ο γυμναστής. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση πρόκειται για κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας, ωστόσο σε όλους είναι ουσιαστικά γνωστό ότι πρόκειται για απόλυση που επιβλήθηκε άνωθεν και μετατράπηκε σε κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας.

Άγνωστο είναι ποιος θα αναλάβει νέος γυμναστής στην ομάδα της Κομοτηνής, πολλά θα εξαρτηθούν ωστόσο από τα αποτελέσματα στους προσεχείς αγώνες. Γιατί αν αυτά είναι ανεπιτυχή και λυθεί η συνεργασία και με τον Μάντζιο, τότε προφανώς θα έχει λόγο σε αυτές τις προσλήψεις ο νέος προπονητής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανθρακικού:

«Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή φυσικής κατάστασης κ. Μπιζά Γρηγόριο, τον οποίο και ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία».