Σενάρια για Παράσχο αλλά και Τσιώλη και Φερέρα για τον πάγκο του Πανθρακικού

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Με δυο πανομοιότυπα σχεδόν δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν με διαφορά μόλις έντεκα λεπτών, οι αθηναϊκές ιστοσελίδες OnSports και SentraGoal δίνουν συνέχεια στα σενάρια περί πιθανής αντικατάστασης του Άκη Μάντζιου μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αναφέροντας ότι στην λίστα των υποψηφίων αντικαταστατών του έχει προστεθεί, εκτός από τον Γιώργο Παράσχο που έχει ακουστεί από την πρώτη στιγμή, ο πρόσφατα απολυθείς από την Ξάνθη Σάκης Τσιώλης και ο παλιός γνώριμος Εμίλιο Φερέρα.

«Το αποτέλεσμα του αγώνα, ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Παναιτωλικό, είναι πιθανό να φέρει αλλαγή στον πάγκο της ομάδας. Η έξοδος στο Αγρίνιο, είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες οι ιθύνοντες της ομάδας, θα δώσουν μια τελευταία ευκαιρία στον Μάντζιο. Τα σενάρια για αλλαγή στον πάγκο της ομάδας ξεκίνησαν αμέσως  μετά την ήττα από την Νίκη Βόλου. Η διοίκηση της ομάδας θέλοντας να μαζέψει τα σενάρια, δήλωνε ότι στηρίζει την τεχνική ηγεσία. Μάλιστα τόνιζαν ότι απλά θα γίνουν αλλαγές στους ανθρώπους που πλαισιώνουν τον Έλληνα προπονητή. Η πραγματικότητα φαίνεται να είναι διαφορετική», γράφει το OnSports.

Και συνεχίζει: «Είναι προπονητής υπό προθεσμία και εδικά ο αγώνας στο Αγρίνιο, θα κρίνει πολλά. Αν κερδίσει στο Αγρίνιο, κερδίζει πόντους και ξεχνάνε τα περί  αλλαγής. Σε περίπτωση ισοπαλίας ίσως πάρει κάποια προθεσμία, αλλά η θέση του παραμένει  δύσκολη και είναι επισφαλής. Σε περίπτωση ήττας, δεν υπάρχει άλλο ενδεχόμενο. Ο προπονητής θ’ αλλάξει. Ποιοι θα είναι οι αντικαταστάτες; Οι Τσιώλης και Παράσχος είναι τα φαβορί από τη εγχώρια αγορά. Πληροφορίες θέλουν ήδη να έχουν υπάρξει οι πρώτες επαφές.Αμφότεροι αποχαιρέτησαν τους πάγκους της Skoda Ξάνθης και του Ατρόμητου, αντίστοιχα. Σε ότι αφορά το εξωτερικό ο Βέλγος Εμίλιο Φερέρα,  είναι η μοναδική επιλογή».

Από την πλευρά του, το Sentragoal με ανάρτησή του, επίσης το μεσημέρι της Πέμπτης, αναφέρει: «Και, όμως, τα σενάρια δίνουν και παίρνουν στην Κομοτηνή για το μέλλον του Ακη Μάντζιου στον πάγκο του Πανθρακικού παρότι στις αρχές της εβδομάδας η διοίκηση τον στήριξε. Βέβαια, ο Μάντζιος γνωρίζει καλά πως το ματς στο Αγρίνιο είναι κομβικό. Αν κερδίσει στο Αγρίνιο, κερδίζει πόντους και ξεχνάνε τα περί αλλαγής. Σε περίπτωση ισοπαλίας ίσως πάρει κάποια προθεσμία, αλλά η θέση του παραμένει δύσκολη και είναι επισφαλής. Σε περίπτωση ήττας, δεν υπάρχει άλλο ενδεχόμενο. Ο προπονητής θ’ αλλάξει. Ετσι ακούγονται, ήδη, διάφορα ονόματα στην ακριτική πόλη. Παίζει αυτό του Τσιώλη που αποχώρησε από τη Ξάνθη, του πρώην προπονητή του Ατρόμητου, Γιώργου Παράσχου, αλλά και του Βέλγου, Εμίλιο Φερέρα που έχει διατελέσει, άλλες δύο φορές προπονητής της ομάδας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ONSPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ KAI TOY SENTRAGOAL ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ