ΕΠΣ Θράκης: Οι ομάδες που προκρίθηκαν στην τρίτη φάση του Κυπέλλου

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Ενα παιχνίδι απομένει για να ολοκληρωθεί η δεύτερη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης, αφού η αναμέτρηση Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου – Ένωσης Ασωμάτων δεν διεξήχθη την Τετάρτη εξαιτίας του γεγονότος ότι η πρώτη ομάδα είχε τρεις παίκτες της στις μεικτές της Ενωσης που την ίδια ώρα έπαιζαν για το πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων με τις Μεικτές της ΕΠΣ Ξάνθης.

 

Συνολικά 13 ομάδες θα δώσουν το παρών στην τρίτη φάση. Από τους αγώνες της Τετάρτης προκρίθηκαν στα πέναλτι ο Αετός Μίσχου, στην παράταση ο Ηρακλής Σαπών και στην κανονική διάρκεια των αγώνων οι Αστέρας Αιγείρου, Βιστωνίδα Κοπτερού και  Ενωση Ασωμάτων.

Ήδη είχαν προκριθεί από τα άλλα παιχνίδια της δεύτερης φάσης, που έγιναν πριν από 15 ημέρες, άλλες έξι ομάδες: η Ελπίδα Σαπών, ο ΑΟ Καλλίστης, η Δόξα Προσκηνυτών, ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων, η Προοδευτική Λυκείου και ο ΠΑΟ Κοσμίου.

Σε αυτούς τους 11 θα πρέπει να προσθέσετε και τον Δοκό που είχε εξασφαλίσει από την κλήρωση την πρόκρισή του χωρίς αγώνα στον επόμενο γύρο, καθώς φυσικά και το νικητή του αναβληθέντος Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Ενωση Ασωμάτων που θα οριστεί από την ΕΠΣ Θράκης.