Υπό το βλέμμα του Φοιρού κέρδισαν οι Παίδες της Θράκης την Ξάνθη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Με τον νέο περιφερειακό προπονητή Γιώργο Φοιρό στο γήπεδο κατάφερε να ξεκινήσει με εκτός έδρας νίκη η ομάδα Παίδων της ΕΠΣ Θράκης, που επικράτησε με 0-1 μέσα στην Ξάνθη.

Η ομάδα της Ξάνθης που ήθελε να ξεκινήσει με νίκη της υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα προεπιλογής των Εθνικών ομάδων, υποδεχόμενοι στο Ενωσιακό γήπεδο την ομάδα της ΕΠΣ Θράκης, και παρότι ξεκίνησε δυνατά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Με την ομάδα του κ. Κουτσογιάννη να στέκεται καλύτερα και να καταφέρνει με τον Τζιαφαδιά στο 60’ να πάρουν το προβάδισμα και να δημιουργήσουν ευκαιρίες και για δεύτερο τέρμα. Με το τέλος του αγώνα να βρίσκει τους Παίδες της ΕΠΣ Θράκης να ξεκινούν με νίκη της υποχρεώσεις τους και αυτούς της Ξάνθης να ελπίζουν σε καλύτερες εμφανίσεις στα επόμενα παιχνίδια.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παρχαρίδης της ΕΠΣ Δράμας με βοηθούς τους Κουμπαράκη(ΕΠΣ Θράκης) και Ανεστίδη(ΕΠΣ Ξάνθης).

Μικτή Παίδων ΕΠΣ Ξάνθης( Σπυριδόπουλος Μ.): Μπαμπούρης , Γκατζόλιας , Κουτσογιάννης Α., Τηλαβερίδης , Κοψαλίδης , Κούπας , Γούλας (65’ Καραμανάβης ), Σπυριδωνίδης , Γκασιμπαγιαζίδης , Αναστασουλάκης (71’ Κουτσογιάννης Χ.), Χουσεΐνογλου (53’ Μεκέρα )

Μικτή Παίδων ΕΠΣ Θράκης (Κουτσογιάννης ) : Τασίδης , Σμαραγδής , Στοϊνοβιτς , Αχμέτ , Τζιαφαδιάς , Τζελέπης , Αποστολίδης (46’ Σεμερτζή ), Αθανασιάδης , Θεολόγου , Κωσταρέλης (46’ Νικολαΐδης ), Τσιπλακίδης  (56’Παπασάββας )

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Δράμα κέρδισε μέσα στην Καβάλα με 0-2