Βίοι παράλληλοι για Άκη Μάντζιο και… Σάββα Παντελίδη

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

–  Αντίθετο με τις προσδοκίες του Λεβαδειακού είναι το ξεκίνημα που έχει κάνει η ομάδα στο πρωτάθλημα, όμως ο Γιάννης Κομπότης δεν θέλει να πάρει βιαστικές αποφάσεις και έτσι στηρίζει τον πρώην προπονητή του Πανθρακικού Σάββα Παντελίδη στον πάγκο της ομάδας.

 

Παρά το γεγονός ότι οι Βοιωτοί έχουν συγκεντρώσει μόλις δύο βαθμούς μετά από έξι αγώνες και έχουν «κολλήσει» στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν σκέφτεται την αλλαγή προπονητή. 

Ο Σάββας Παντελίδης χαίρει της εμπιστοσύνης του Γιάννη Κομπότη και θεωρεί πως ο Λεβαδειακός έχει αρχίσει να ανακάμπτει αγωνιστικά και σύντομα θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Βέβαια, κομβικό χαρακτήρα αποκτά το επόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, όπου η νίκη είναι επιτακτική για την αλλαγή ψυχολογίας της ομάδας.

Κατά συνέπεια, ο Παντελίδης δυο χρόνια μετά την απομάκρυνσή του από τον Πανθρακικό (τέτοια εποχή είχε φύγει για να αντικατασταθεί από τον Παύλο Δερμιτζάκη) φέρεται να αντιμετωπίζει παρεμφερή προβλήματα και μάλιστα το ίδιο να συμβαίνει και στην πρώην ομάδα του, αυτήν της Κομοτηνής και τον τεχνικό της Άκη Μάντζιο.

Οι βίοι για Μάντζιο και Παντελίδη, δυο προπονητές που αγαπήθηκαν όσο λίγοι από τον κόσμο της Κομοτηνής, δείχνουν αυτήν την στιγμή να είναι παράλληλοι. Με την διαφορά ότι ο Λεβαδειακός έχει μόνο δύο βαθμούς, ενώ ο Πανθρακικός πέντε, με τις δυο ομάδες ήδη να έχουν παίξει μεταξύ τους και να έχουν αναδειχθεί ισόπαλες στην Βοιωτία.