Οι αντιδράσεις των Καμπιώτη και Γκαϊδατζή που “προκάλεσαν” τους Τσε Γκεβάρα…

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Μεγάλος σάλος έχει προκύψει από το βράδυ της Κυριακής στις Σέρρες από τους φίλους του Πανσερραικού και κυρίως από του οπαδούς του συνδέσμου “Τσε Γκεβάρα” που ακολούθησαν την ομάδα στο “Φώτης Κοσμάς” στην Αλεξανδρούπολη για τον σκόρερ της ισοφάρισης του Εθνικού Καμπιώτη, διότι πανηγύρισε το τέρμα που πέτυχε μπροστά στη κερκίδα των φιλιξενουμένων.

Όπως γράφει το serresport, μπορεί όλα στην Αλεξανδρούπολη να κυλούσαν αρμονικά, καθώς οι Σερραίοι ήταν ικανοποιημένοι από την φιλοξενία των ανθρώπων του Εθνικού και των φιλάθλων του που κατέκλυσαν το γήπεδο θυμίζοντας παλιές εποχές, ωστόσο η μικρής διάρκειας ένταση που υπήρξε στο παιχνίδι και αναστάτωσε τους 150 περίπου φίλους του Πανσερραϊκού ήρθε από τον αγωνιστικό χώρο.

“Στο 51ο λεπτό του αγώνα και όταν ο Καμπιώτης ισοφάρισε σε 1-1, αντί να κρατήσει την ιστορική για αυτόν στιγμή για την ομάδα του θέλησε… κακώς να την μοιραστεί με τους Σερραίους μπροστά στους οποίους έτρεξε να πανηγυρίσει προκλητικά και χωρίς να υπάρχει αφορμή”, επισημαίνουν οι σερραίοι στα ρεπορτάζ τους και προσθέτουν: “Μάλιστα την κίνηση του ακολούθησε και κάποιος από τους συμπαίκτες του που έκανε προκλητικές κινήσεις μπροστά στην κόκκινη κερκίδα κάνοντας έξαλλους φυσικά τους φιλάθλους που τους έβαλαν στην συνέχεια στο στόχαστρο”.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν, ο παίκτης αυτός είναι το Νο 17, δηλαδή ο Νίκος Γκαϊδατζής που ξέφυγε από τα σκάγια στην συνέντευξη Τύπου, αλλά μαζί με τον Άγγελο Καμπιώτη αντιμετωπίζει κίνδυνο πειθαρχικής τιμωρίας. Υπενθυμίζεται ότι ο προπονητής του Εθνικού Νίκος Ουσταμπασίδης όταν ρωτήθηκε στην συνέντευξη τύπου, τόνισε πως ήταν μία λάθος κίνηση και ο παίκτης θα τιμωρηθεί για αυτήν και καλό θα είναι οι πρωταγωνιστές να μη συμβάλλουν στην επέκταση της βίας στα γήπεδα γιατί τέτοιες ανόητες κινήσεις αποτελούν πολλές φορές τη σπίθα.

Μια αντρίκια δήλωση, που έχει οδηγήσει σε πολλά εγκωμιαστικά σχόλια για τον προπονητή του Εθνικού και την διοίκησή του ακόμα και στις Σέρρες…