Φιλική χειραψία Δεληκώστα και Ελγκέτα μετά το μεταξύ τους επεισόδιο

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης
– Φραστικό επεισόδιο υπήρξε μεταξύ του Κώστα Δεληκώστα και του Χόρχε Ελγκέτα στο φινάλε του τέταρτου σετ της αναμέτρησης της Ορεστιάδας με την ΑΕΚ για το Λιγκ Καπ το περασμένο Σάββατο με αφορμή ένα μπλοκ άουτ σε επίθεση του Ίλιτς. Ωστόσο οι σπουδαίοι άνδρες είναι σπουδαίοι ακριβώς επειδή παραδέχονται τα λάθη τους – και αυτό έπραξαν οι δύο κόουτς αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. 
Οι «κιτρινόμαυροι» υποστήριξαν πως ήταν μπλοκ άουτ και συνεπώς τελείωνε το σετ 25-23 αλλά και ο αγώνας με 3-1 σετ για την ΑΕΚ. Οι «ακρίτες» επισήμαναν πως ήταν άουτ όπως τελικά αποφάσισε ο διαιτητής, με αποτέλεσμα να πάρει στην συνέχεια το σετ και τη νίκη η Ορεστιάδα. Μικρό το κακό βέβαια, όπως αποδεικνύεται εκ των υστέρων, αφού ο Εθνικός και στη μία και στην άλλη περίπτωση θα εξασφάλιζε την πρόκριση.
 
Ενώ λοιπόν υπήρξε αυτή η ένταση, αξίζει να σημειωθεί όμως πως μετά το τέλος του αγώνα οι δύο προπονητές έδωσαν τα χέρια και παραδέχτηκαν πως το επεισόδιο ήταν μία άτυχη στιγμή πάνω στην ένταση. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι ο προπονητής της Ένωσης Χόρχε Ελγκέτα χειροκροτήθηκε πολλές φορές από τους Ορεστιαδίτες οι οποίοι δεν ξεχνούν την προσφορά του ως αθλητής όταν είχε αγωνιστεί στην ομάδα του ΑΟΟ τη σεζόν 2000-01. Και επειδή στην Ελλάδα οφείλουμε να επαινούμε και τα… αυτονόητα, μπράβο και πάλι μπράβο…