Από το τοπικό της Ξάνθης στο εθνικό πρωτάθλημα της Ολλανδίας!!!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Ακόμη ένας νεαρός ποδοσφαιριστής από τα ερασιτεχνικά της Ξάνθης δοκιμάζει την τύχη του σε ομάδα του εξωτερικού, με μόνη διαφορά σε σχέση με τους υπόλοιπους πως δεν πήγε στην Γερμανία, αλλά στην γειτονική Ολλανδία.

Ο Δημήτρης Τουρατζίδης που γεννήθηκε στις 10 Οκτωβρίου του 1996 στον Πετεινό Ξάνθης, και μόλις πριν λίγες μέρες έκλεισε τα 18 βρίσκεται από την αρχή της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν στην Ολλανδία και την VVV 03, που είναι θυγατρική ομάδα της γνωστής Ολλανδικής ομάδας Φένλο που αγωνίζεται στην Β’ κατηγορία του Ολλανδικού πρωταθλήματος. Ο ταλαντούχος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Α.ΠΟ. Ξάνθης οπού αγωνίστηκε για 4 χρόνια και στην μεγάλη ομάδα του ΑΠΟΞ, και την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα της Βιστωνίδας στην Α΄ τοπική κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης.

Η VVV 03 αγωνίζεται στην Vijfde klasse F όπως ονομάζεται το πρωτάθλημα της συγκεκριμένης περιοχής, με το ξεκίνημα του Ξανθιώτη επιθετικού να είναι άκρως εντυπωσιακό με 4 γκολ σε δύο παιχνίδια, και μάλσιτα να σκεφτεί κανείς πως στο πρώτο ματς αγωνίστηκε για 15 λεπτά και στο δεύτερο για 25 λεπτά και σκόραρε από 2 τέρματα σε κάθε παιχνίδι.