Το τρίτο ημίχρονο από τα Περιβόλια! Οι δηλώσεις Λουτσέσκου μετά το πρώτο του ματς με την Ξάνθη…

Ανταπόκριση από την Κρήτη: Λάζαρος Φιλιππίδης

–  Να κάνει γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργεί πρέπει η Ξάνθη δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στα Περιβόλια ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος στάθηκε στην αναποτελεσματικότητα της ομάδας του στην πρώτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ως τεχνικός της Ξάνθης.

«Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, είμαι λυπημένος γιατί οι παίκτες μου δούλεψαν πολύ μέσα στο γήπεδο. Νομίζω ότι στο β’ ημίχρονο μετά το 1-0, δημιουργήσαμε φάσεις, αλλά πληρώσαμε το γεγονός ότι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Κανείς δεν θα ήταν δυσαρεστημένος αν είχαμε βάλει τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Αν κάνω τον απολογισμό των ευκαιριών, νομίζω ότι είχαμε επτά, ενώ ο Πλατανιάς μόλις μία. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να παίξουμε πιο βαθιά την μπάλα, δίνοντας την ευκαιρία στον αντίπαλο να γυρίσει στο παιχνίδι. Δεχτήκαμε το γκολ, κάναμε μετά κάποιες καλές ενέργειες. Με όλο το σεβασμό για τον αντίπαλο, σήμερα δικαιούμασταν πολλά περισσότερα. Μια ομάδα που δημιουργεί πολλές ευκαιρίες, πρέπει και να σκοράρει. Αλλιώς παίρνει το ρίσκο στο τέλος του αγώνα να είναι λυπημένος, όπως και είμαστε. Αυτά είπα και στους παίκτες μου. Πρέπει να κρατήσουμε το κεφάλι ψηλά. Ξεκινάμε από αύριο την προετοιμασία για το επόμενο ματς με προτεραιότητα να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργούμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Πλατανιά Γ. Χτιστόπουλος τονίζει: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας και το ξέραμε από την αρχή, το οποίο έγινε ακόμη πιο δύσκολο γιατί δεν κατάφεραν αρκετοί ποδοσφαιριστές μας να βρεθούν σε καλή μέρα. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες όπου μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει νωρίτερα, όπως κι η Ξάνθη. Στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε μία νίκη, έστω και με άγχος στα τελευταία λεπτά, η οποία είναι πολύ σημαντική για εμάς. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Είμαι χαρούμενος για το τρίποντο που καταφέραμε να πάρουμε και από αύριο το πρωί κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την Κέρκυρα».

Πίκρα είναι το αίσθημα που επικρατεί στις τάξεις της Ξάνθης, όπως δήλωσε στην κάμερα του novasports ο Μιχάλης Ζαρόπουλος.«Μας αφήνει πικρία το αποτέλεσμα, ήμασταν καλύτεροι. Πολύ όμορφη ενέργεια του Ναζλίδη. Ο κος Λουτσέσκου είναι δουλευταράς με ωραία φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο» τόνισε μεταξύ άλλων ο τερματοφύλακας της Ξάνθης. «Δύσκολη για μας αυτή η ήττα, μπορεί να μας δώσει δύναμη η εικόνα μας» ήταν το σχόλιο του Κριστιάν Ομπόντο. Από την πλευρά του, ο Θωμάς Ναζλίδης που ήταν το πρόσωπο του αγώνα αφού μπήκε αλλαγή, κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε εύστοχα και έδωσε τη νίκη στον Πλατανιά, σχολίασε: «Η ομάδα δεν ήταν καλή κατά γενική ομολογία και η νίκη μας είναι πολύ σημαντική για ψυχολογικούς λόγους. Ήμουν σίγουρος πως θα επέστρεφα δυνατός από τον τραυματισμό μου»