Προανήγγειλε τιμωρία του Καμπιώτη ο Ουσταμπασίδης, εγκωμίασε Βασιλακάκη!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Κοσμάς Πανταζής

–  Την τιμωρία του Άγγελου Καμπιώτη προανήγγειλε ο τεχνικός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το ματς με τον Πανσερραϊκό, για τον πανηγυρισμό του πρώτου μπροστά στην εξέδρα των οπαδών του Πανσερραϊκού.

 

 

«Είναι καταδικαστέα η πράξη του Καμπιώτη. Πρέπει να σεβόμαστε τους φιλάθλους που έρχονται στο γήπεδο. Μιλήσαμε στον παίκτη και εγώ και η διοίκηση, ήταν λάθος αυτό που έγινε και δεν πρέπει να ξανά γίνει. Θα τιμωρηθεί για αυτό που έκανε. Ζητάμε συγγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο του Πανσερραϊκού», είπε για το γεγονός ο κ. Ουσταμπασίδης ενώ για το αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού ανέφερε:

«Ξεκινώντας θα ήθελα να ευχηθώ στον Κώστα (Βασιλακάκη) να πετύχει τους στόχους του και τους στόχους της ομάδας του. Ο Πανσερραϊκός όπως και άλλες ομάδες κοσμούν αυτή την κατηγορία γι’ αυτό και ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Εμείς θα έλεγα ότι μπήκαμε καλά στο πρώτο τέταρτο, αλλά στη συνέχεια χάσαμε την αυτοπεποίθηση μας και ο Πανσερραϊκός κυκλοφορούσε πολύ εύκολα τη μπάλα, φτάνοντας εύκολα στην περιοχή μας χωρίς όμως να φανεί απειλητικός για την εστία μας.

Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε μπάλα, δεν μπορούσαμε να φανούμε πιεστικοί και ήρθε το πέναλτι σε ένα κομβικό σημείο και έκανε χειρότερα τα πράγματα. Νομίζω πως σεβαστήκαμε τον αντίπαλο περισσότερο απ’ όσο έπρεπε. Στο δεύτερο μέρος ρισκάραμε, μας βοήθησε το γρήγορο γκολ και βρήκαμε κενούς χώρους καθώς ο Πανσερραϊκός προσπάθησε να βγει μπροστά. Από κει και μετά πατούσαμε καλύτερα στο γήπεδο, είχαμε και τον ενθουσιασμό του γκολ, κάναμε ευκαιρίες κυρίως στα τελευταία λεπτά και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και δεύτερο γκολ.  

Αυτό το αποτέλεσμα μας αφήνει κάποια πικρία, καθώς δημιουργούμε πολλές τελικές ευκαιρίες αλλά δεν μπορούμε να πετύχουμε εύκολα γκολ. Αυτό μπορεί να είναι θέμα απειρίας ή δουλειάς. Δώσαμε μεγάλη χαρά στον κόσμο πάντως, ξεχνάμε το σημερινό αποτέλεσμα και συνεχίζουμε. Επόμενο ματς κόντρα στην Καβάλα για το Κύπελλο και πιστεύω ότι αυτό το σημερινό ματς θα μας δώσει την ψυχολογία που χρειαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε άλλη μία πολύ μεγάλη ομάδα».

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού Κώστας Βασιλακάκης δήλωσε: «Οι στόχοι μας είναι υψηλοί και σε κάθε ματς θέλουμε μόνο τη νίκη. Σήμερα δεν τα καταφέραμε, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Παιχνίδια σαν το σημερινό μπορούν να γίνουν ένα καλό μάθημα για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Στο πρώτο ημίχρονο είμασταν καλοί και δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να φανεί απειλητικός. Φτάναμε εύκολα στην αντίπαλη περιοχή, είχαμε καλές συνεργασίες και συνοχή ανάμεσα στις γραμμές μας.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε γκολ από στημένη φάση τις οποίες δουλεύουμε κατ’ επανάληψη στην προπόνηση και από εκείνο το σημείο αποσυντονιστήκαμε. Χάσαμε τις θέσεις μας, τους χώρους μας, την ηρεμία μας, σαν να νομίζαμε πως τελείωσε το παιχνίδι. Συνεχίζουμε όμως την προσπάθειας μας, πρέπει να έχουμε τις λιγότερες απώλειες και αυτός είναι ο στόχος μας. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα του Εθνικού».

Ο παίκτης του Εθνικού Γιώργος Κατρανίτσας είπε: «Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Ξεκινήσαμε με ενθουσιασμό αλλά στη συνέχεια φοβηθήκαμε τον αντίπαλο. Στα αποδυτήρια όμως με το τέλος του ημιχρόνου είπαμε ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτό το φόβο και να παίξουμε το παιχνίδι που ξέρουμε και αυτό κάναμε. Στο τέλος μάλιστα θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε και μακάρι να τον έχουμε συνέχεια δίπλα μας και να μας δίνει ώθηση».