Οι δηλώσεις των προπονητών του Εθνικού και της Ορεστιάδας μετά το League Cup

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Μετά το πρώτο επίσημο ντέρμπι του Έβρου μετά από αρκετά χρόνια, για τον θεσμό του Λιγκ Καπ, που βρήκε νικητή τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με 3-0 επί της Ορεστιάδας, ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης είπε για την επικράτηση της ομάδας του και την τρίτη σερί πρόκριση: 

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, με τα δύο σετ να έχουν κερδηθεί στον πόντο. Είμαι χαρούμενος όμως γιατί αυτοί που μπήκαν να παίξουν, βοήθησαν πραγματικά και πήγαν πάρα πολύ καλά, και θέλω να τους ευχαριστήσω. Η ομάδα δεν είναι έξι και επτά παίκτες, είναι δώδεκα. Εύχομαι στην Ορεστιάδα καλό ξεκίνημα, έχουμε ένα γολγοθά μπροστά μας, έχουμε να λύσουμε πολλά θέματα, κι είναι ευκαιρία αυτή τη βδομάδα να γίνει αυτό, ώστε να εμφανιστούμε όσο μπορούμε καλύτεροι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ένα πρωτάθλημα που θα είναι πολύ δύσκολο. Συγχαρητήρια στα παιδιά, και καλή τύχη στην Ορεστιάδα».

Με τον τρόπο αυτό, προσπάθησε να δώσει τέλος και με δηλώσεις του στην Ορεστιάδα στην παρεξήγηση που πήγε να δημιουργηθεί την περασμένη εβδομάδα, με αφορμή την αλλαγή στο πρόγραμμα του Λιγκ Καπ. Ερωτηθείς για τους στόχους της ομάδας, ο Σάκης Μουστακίδης είπε: «Για το Λιγκ Καπ θα δούμε, θα εξαρτηθεί και από το πως θα είναι η ομάδα εκείνη την περίοδο. Εγώ θα ήμουν ικανοποιημένος αν βγαίναμε Ευρώπη φέτος».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Ορεστιάδας Κώστας Δεληκώστας σχολίασε ότι δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης και της ομάδας του το τελικό σκορ, ενώ δε δίστασε να χρήσει MVP της αναμέτρησης τον Κασαμπαλή.

«Μπορούσαμε να πάρουμε και τα δύο πρώτα σετ του αγώνα, και δε νομίζω ότι το σκορ είναι αντιπροσωπευτικό της εικόνας μας. Στο μπρέικ πόιντ στο πρώτο σετ ήμασταν πολύ καλοί, αλλά ενώ είχαμε κλείσει καλά τα ατού του Εθνικού, μας νίκησε. Θεωρώ MVP τον μικρό τον Κασαμπαλή, γιατί νομίζω άλλαξε την εικόνα όλου του παιχνιδιού, καθώς εμείς είχαμε προσαρμοστεί στο βασικό πασαδόρο. Είμαστε καινούργια ομάδα, ο Εθνικός έχει κρατήσει τον κορμό του από πέρυσι, ωστόσο είμαι αισιόδοξος για την ομάδα. Στόχος είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι που παίζουμε, σιγά σιγά βρίσκουμε τα πατήματα μας και νομίζω θα τα καταφέρουμε».

Όταν με τη σειρά του ρωτήθηκε με ποια θέση στο πρωτάθλημα θα ήταν ικανοποιημένος είπε: «Αυτό το ορίζει η διοίκηση, δουλειά του προπονητή είναι να βελτιώνει τους παίκτες του, και να κάνει σωστή τακτική και οργάνωση του παιχνιδιού. Ρωτήστε τη διοίκηση γι’ αυτό».  Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις των δύο προπονητών στην κάμερα του Ράδιο Έβρος:

 

[iframe width=”596″ height=”365″ src=”//www.youtube.com/embed/Hw8fU4Yovbw” frameborder=”0″ allowfullscreen]