Το pregame του αγώνα Πλατανιάς – Skoda Ξάνθη (18:15, LIVE ThrakiSportS)

Ανταπόκριση απο την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League η Skoda Ξάνθη, που στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής δοκιμάζεται στα Χανιά απο τον τοπικό Πλατανιά(19/10, 18.15, ζωντανή μετάδοση από την Nova και διαδικτυακά από το ThrakiSportS)

Πρεμιέρα στον πάγκο των Θρακιωτών για τον Ρουμάνο προπονητή Ρατζβάν Λουτσέσκου, που δεν θα έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Τριάδη και Κυριακίδη και των τιμωρημένο Φλίσκα. Στην αποστολή για το παιχνίδι με τους Κρητικούς: Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Σολτάνι, Λουσέρο, Ομπόντο, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός, Μπαρέττα, Κλέιτον, Γούτας, Καπετάνος, Λισγάρας, Καρυπίδης, Ολιβέιρα, Αναστασόπουλος, Ζαρόπουλος και Ράνος.

Πάση θυσία χρειάζεται τη νίκη ο Πλατανιάς για να ξεφύγει λίγο από την «ουρά» της βαθμολογίας. Ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν υπολογίζει στους Νέπλιακ και Περιστερίδη, αλλά έχει στη διάθεσή του τον Ιτούα και τον Κουλιμπαλί. Στην αποστολή για το παιχνίδι με την Ξάνθη: Αγκιλέρα, Αποστολόπουλος, Γκσπούρνινγκ, Γουνδουλάκης, Δημήτρης, Ζαραδούκας, Ιτούα, Κουλιμπαλί, Μαχαμάτ, Μενδρινός, Μιλούνοβιτς, Μπανανά, Ναζλίδης, Ολιμπά, Τέτε, Τζίλβαν, Τόρες, Τσουράκης και Φιγκέιρα.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Χρήστος Μήτσιος (Ηπείρου) με βοηθούς τον Λεωνίδα Φραγκιαδάκη (Δωδεκανήσου) και τον Ιωάννη Κοντιζά (Πειραιώς).