Photos: Η επίσκεψη του πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν στον Εθνικό

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Κοσμάς Πανταζής

–  Ο Πρέσβης του Αζερμπαϊτζάν Ραχμάν Μουσταφάγιεφ βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη το Σάββατο και με την ευκαιρία επισκέφθηκε την ομάδα βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και παρακολούθησε την απογευματινή της προπόνηση στο κλειστό “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”.

 

Ο Πρέσβης παρακολούθησε το απόγευμα του Σαββάτου την προπόνηση των παικτών του Εθνικού, μία ημέρα πριν τον κρίσιμο “τελικό” με την Ορεστιάδα που θα διεξαχθεί στις 7.00 το βράδυ της Κυριακής στο “Νίκος Σαμαράς” για μια θέση στο φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ.

Ο κ. Μουσταφάγιεφ βρέθηκε από την Αθήνα στον Έβρο, ασχολήθηκε κυρίως με ενεργειακά θέματα αλλά ενημερώθηκε με λεπτομέρειες από τη διοίκηση και τον προπονητή Σάκη Μουστακίδη για τον τρόπο λειτουργίας του ιστορικού συλλόγου και την ευρωπαϊκή του πορεία, δείχνοντας μάλιστα ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο πρόεδρος του Τ.Α.Α Εθνικού Γιάννης Τζίμας του πρόσφερε μια μπάλα του βόλεϊ με τις υπογραφές των παικτών καθώς και το έμβλημα της ομάδας. Παρών και ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, που συνόδευσε τον πρέσβη στις διάφορες συναντήσεις του στον νομό.