Να διατηρήσουν το αήττητο θέλουν Σουφλί και Εθνικός (16:00, LIVE ThrakiSportS)

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

– Με μεγάλα παιχνίδια συνεχίζεται το απόγευμα το πρωτάθλημα της 4ης αγωνιστικής στην Γ’ Εθνική, με τις δύο ομάδες του Έβρου να αγωνίζονται εντός έδρας, θα παραμένουν αήττητες αλλά να δίνουν δύσκολα παιχνίδια.

Ειδικά ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που έχει πέντε βαθμούς με μια εμφατική νίκη εντός έδρας και δυο εκτός έδρας ισοπαλίες, φιλοξενεί τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό που δεν έχει την παραμικρή απώλεια και θέλει να του κόψει τους πρώτους βαθμούς, ανεβαίνοντας κι άλλο στην βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Το αποτέλεσμα αυτής της αναμέτρησης δεν περιμένει μόνο ο Άρης, που αναζητά την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο γήπεδο της Ευκαρπίας απέναντι στον Ηρακλή Αμπελοκήπων ή η Καβάλα που αναμένετυαι να περάσει ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στην ουραγό Αρναία.

Κυρίως περιμένει ενδεχόμενο στραβοπάτημα του Πανσερραϊκού στην Αλεξανδρούπολη η έτερη ομάδα της Θράκης, ο Έβρος Σουφλίου, που φιλοξενεί την Θύελλα Φιλώτα και εφόσον κερδίσει μπορεί υπό προϋποθέσεις να βρεθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στον Α’ όμιλο της Γ’ Εθνικής: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Πανσερραϊκός, Έβρος Σουφλίου – Θύελλα Φιλώτα, Ηρακλής Αμπελοκήπων – Άρης, Εθνικός Αγιονερίου – Δόξα Δράμας, Καμπανιακός – Άρης Ακροποτάμου, Καστοριά – Αναγέννηση Γιαννιτσών, Ορφέας Ελευθερούπολης – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Καβάλα – Απόλλων Αρναίας.

ΟΙ δύο αγώνες των εβρίτικων ομάδων Εθνικός – Πανσερραϊκός και Σουφλί – Φιλώτας θα μεταδοθούν ζωντανά από το ThrakiSportS, μέσω του οποίου θα υπάρχει ενημέρωση και για τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής.