Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στον αγώνα Έβρος Σουφλίου – Θύελλα Φιλώτα

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Ακόμη μια εντός έδρας βαθμολογική απώλεια είχαμε για τον Έβρο Σουφλίου, που παραμένει μεν αήττητος και στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ωστόσο δεν λέει να πετύχει τρίποντο στην έδρα του και αυτό του στέρησε την δυνατότητα να σκαρφαλώσει στην κορυφή ισοβαθμώντας με τον πρωτοπόρο Πανσεραϊκό.

 

Η Θύελλα Φιλώτα έγινε μετά την Αναγέννηση Γιαννιτσών η δεύτερη ομάδα που φεύγει με θετικό αποτέλεσμα από το “Δημήτρης Μπακιρτζής”, αφού απέσπασε  ισοπαλία 1-1.

Το σκορ άνοιξε στο 40ο λεπτό όταν μετά από ανατροπή του Δραγανίδη από τον Κοντογουλίδη, ο Κέρι εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που υποδείχθηκε, το οποίο ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι.

Η απάντηση της Θύελλας ήρθε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 51’ όταν ύστερα από φάουλ του Θεοδουλίδη και απόκρουση του Βογιατζή η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Σιμηχανίδης με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια.

Από εκεί και πέρα ο Έβρος προσπάθησε να πάρει τη νίκη, έχασε ευκαιρίες με τη μεγαλύτερη στο 85’ όταν ο Λίτσιος «σημάδεψε» το δοκάρι του Κοντογουλίδη και έτσι το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Γ. Αραμπατζής): Βογιατζής, Αντωνιάδης, Ραφαήλ (21’ λ.τ. Μπάμνιος), Λίτσιος, Τσαπάνης, Δραγανίδης, Γωνιάδης (57΄Εμρέ), Μάλκα (75’ Τοπούζης), Ερκάν, Κέρι, Κουρέλας.

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ (Ν. Παπανώτας): Κοντογουλίδης Αν., Κιοσκερίδης, Μπάμπαρης, Σιμηχανίδης, Σιδηρόπουλος Δ. (62’ Σιδηρόπουλος Π.), Μισαηλίδης, Θεοδουλίδης (75’ Κοντογουίδης Δ.), Πασχαλίδης (50΄Μαρκόπουλος), Χαϊτίδης, Ζηνόβιος, Κόλα.