Δηλώσεις Ριζόπουλου και Ελγκέτα μετά τη νίκη της Ορεστιάδας επί της ΑΕΚ

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Kάλεσμα στον κόσμο της Ορεστιάδας να γεμίσει το απόγευμα το “Νίκος Σαμαράς”  και να στηρίξει την ομάδα κόντρα στον Εθνικό, απηύθυνε ο άσσος των πρασίνων Δημήτρης Ριζόπουλος, ο οποίος εστίασε στη νευρικότητα και το άγχος την μέτρια εικόνα της ομάδας στην αρχή της αναμέτρησης.

«Ήταν το πρώτο επίσημο μας παιχνίδι, είναι θετικό ότι καταφέραμε και κερδίσαμε. Δεν μπήκαμε καλά, είχαμε πάρα πολύ άγχος, είμαστε καινούργια ομάδα, με προσθήκες της τελευταίας στιγμής. Θέλουμε το χρόνο κι είμαι σίγουρος ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Αύριο είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι με τον Εθνικό, στόχος μας είναι πρώτα απ’ όλα να παίξουμε καλά, και μετά να κερδίσουμε και να πάρουμε την πρόκριση. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για σήμερα, και θέλω να τους πω ότι αύριο περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο για να μπορέσουμε να πετύχουμε άλλη μια σημαντική νίκη», είπε ο Ριζόπουλος στην web-camera του Ράδιο Έβρος.

Από την πλευρά του, στο Ράδιο Έβρος μίλησε και ο προπονητής της ΑΕΚ Χόρχε Ελγκέτα, ιδιαίτερα αγαπητός και στον κόσμο της Ορεστιάδας από το πέρασμά του προ ετών από την ομάδα του Βορείου Έβρου. «Το είχα πει από την περασμένη βδομάδα ότι τουρνουά σαν κι αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολα, γιατί και ο Εθνικός και η Ορεστιάδα είναι πολύ καλές ομάδες. Εμείς δε μπορούσαμε να παίξουμε με όλους μας τους παίκτες, και ήταν κάτι δύσκολο για μας. Πιστεύω όμως, ότι πήγαμε πολύ καλύτερα από χτες. Η ομάδα προετοιμάζεται και είναι έτοιμη δύο εβδομάδες τώρα, αλλά έχουμε 14 παίκτες και σήμερα παίξανε μόνο 7. Αυτό είναι το πρόβλημα μας, αλλά είναι δικό μας θέμα και προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο. Περιμένω να λυθεί μέσα στη βδομάδα το θέμα. Γι’ αυτό ήρθα στην ΑΕΚ, όλοι περιμένουμε να λυθεί το ζήτημα, και η διοίκηση και ο κόσμος».

Δείτε τις δηλώσεις Ριζόπουλου και Ελγκέτα…