Α2 Ανδρών: Ιδανική πρεμιέρα με εύκολο τρίποντο για την ΑΕ Κομοτηνής

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Πρεμιέρα με το δεξί για το τμήμα βόλεϊ ανδρών της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής, που επικράτησε με 3-0 του Ζαφειράκη Νάουσας για την 1η αγωνιστική της Α2 βόλεϊ ανδρών.

Η ομάδα  του Τρύφωνα Εξάρχου έδειξε πολύ καλό πρόσωπο και υπερέχοντας σε όλους τους τομείς, πήρε το πρώτο τρίποντο της σεζόν, δείχνοντας από την αρχή ότι μπορούσε να επιβάλει το παιχνίδι της και επικράτησε με 3-0 του Ζαφειράκη Νάουσας.

Μεγάλη συμμετοχή στην νίκη της ομάδος είχε και ο νεοαποκτηθείς πασαδόρος της Χρήστος Καψαλιάρης που αποκτήθηκε μόλις τρεις ημέρες πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου από την ομάδα του Έβρου Σουφλίου.

Το γήπεδο της Κομοτηνής γέμισε από κόσμο που βρέθηκε για να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδος του και ευχαριστήθηκε από τον ωραίο αγώνα και το αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τρίτο σετ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 20-22 αλλά με ένα σερί 4-0 η ΑΕΚ ανέτρεψε την κατάσταση και πήρε τη νίκη.

Τα σετ: 3-0 (25-17. 25-22. 25-23). 

ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Έξαρχου) Χριστόφας, Λέκκος, Παπαδόπουλος, Λαχτάρας, Δημόπουλος, Καψαλιάρης, Παπαϊωάννου, Λατζουράκης,  Δεληγιαννίδης, Κετσιτζόγλου, Χατζηβασιλείου, Αβερκιάδης

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ (Πιπίλας): Αποστόλου Ι., Αντιφάκος, Αποστόλου Αν., Ανδρέου, Ράπτης, Μάγγος, Ατσής,  Ορφουδάκης