Το pregame του αγώνα Νίκη Βόλου – Πανθρακικός (16:00, LIVE ThrakiSportS)

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Η Νίκη Βόλου θα φιλοξενήσει στο Πανθεσσαλικό γήπεδο του Βόλου τον Πανθρακικό (18/10, 16.00), ζωντανή μετάδοση από την Nova και διαδικτυακά από το ThrakiSportS) με τους γηπεδούχους να ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα και πρώτο τους εντός έδρας τρίποντο και τους Θρακιώτες το πρώτο τους φετινό «διπλό».

Οι δύο αντίπαλοι δε δείχνουν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση, αλλά η εικοσαήμερη περίπου διακοπή του πρωταθλήματος ίσως έχει διαφοροποιήσει την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων. Στα έξι συνολικά παιχνίδια για πρωτάθλημα και κύπελλο ο Πανθρακικός έχει 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Δεν έχουν συναντηθεί ποτέ στη Super League οι δυο σημερινοί αντίπαλοι, και σε πρωτάθλημα ε΄χουν συναντηθεί μόνο στη Β’ Εθνική όπου ο Πανθρακικός έχει δυο νίκες μέσα και έξω. 

Η Νίκη Βόλου μέχρι στιγμής έχει σε πέντε αγώνες ισάριθμες ήττες, δυο από τις οποίες στο Πανθεσσαλικό. Ηττήθηκε από τον Ατρόμητο με 0-1 και στο δεύτερο παιχνίδι με 1-4 από τον Εργοτέλη του Δερμιτζάκη. Στο τελευταίο παιχνίδι όμως πριν 2ο μέρες περίπου εμφανίστηκε βελτιωμένη στη Λεωφόρο παρά την ήττα με 1-0 από τον Παναθηναικό.

Μέχρι στιγμής, ο εκτός έδρας Πανθρακικός είναι σίγουρα λιγότερο απειλητικός. Έκανε κακό ματς στην πρεμιέρα με την Κέρκυρα (ήττα 2-1), ήταν βελτιωμένος με τον Λεβαδειακό (1-1), θα μπορούσε να κερδίσει και ηττήθηκε εύκολα (2-0) από την Καλλονή στη Μυτιλήνη. 

 

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΕ  ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ