Η Λέφσκι Σόφιας νικήτρια στο τουρνουά του ΑΟ Νέας Βύσσας

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

– Η βουλγαρική Λέφκσι Σόφιας αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια στο διεθνές τουρνουά της Νέας Βύσσας, που διοργανώθηκε για τρεις ημέρες με συμμετοχή τεσσάρων ομάδων από την Ελλάδα και την Βουλγαρία στο βορειότερο άκρο της χώρας.

Η Λέφσκι κέρδισε διαδοχικά με 3-0 σετ τον Φοίνικα, 3-0 τον ΑΟ Νέας Βύσσας και 3-1 την επίσης βουλγαρική Μαρίτσα για να κατακτήσει αήττητη με 9 πόντους το τουρνουά. Η έτερη βουλγαρική ομάδα αναδείχθηκε δεύτερη με έξι βαθμούς μετά τις νίκες με 3-0 επί Φοίνικα και Νέας Βύσσας. Στον άτυπο τελικό για την τρίτη θέση, η Νέα Βύσσα νίκησε τον Φοίνικα με 3-1.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων ανά ημέρα:

Δευτέρα: Λέφσκ ι -Φοίνικας 3-0 , Μαρίτσα – Ν. Βύσσα 3-0 

Τρίτη: Μαρίτσα – Φοίνικας 3-0 , Ν. Βύσσα – Λέφσκι 0-3

Τετάρτη: Μαρίτσα – Λέφσκι 1-3 , Ν. Βύσσα – Φοίνικας 3-1

Στο μεταξύ, δημόσια ευχαρίστησε το Δήμο και τους λοιπούς φορείς, οι οποίοι συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση του διεθνούς τουρνουά που διοργάνωσε, ο ΑΟΝ Βύσσας. Αναλυτικά η ανακοίνωση του σωματείου της Ορεστιάδας: «Το Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Νέας Βύσσας Ορεστιάδας ευχαριστεί θερμά το Δήμο Ορεστιάδας, το Κ.Κ.Π.Α.Α.Δ.Ο, τη ΔΕΥΑΟ, τους πολιτιστικούς συλλόγους Ν.Βύσσας “Στέφανος Καραθεοδωρής” και Άνω Οινόης “Το Κρασοχώρι”, καθώς και τους κατοίκους της Νέας Βύσσας, για την πολύτιμη βοήθειά τους στον σχεδιασμό και πραγματοποίηση του διεθνούς τουρνουά βόλεϊ γυναικών από 13-15 Οκτωβρίου 2014».