Παραμονή στην κορυφή μέσω… Αλεξανδρούπολης θέλει ο Πανσερραϊκός

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– H μοναξιά της κορυφής είναι γλυκιά και ο Πανσερραϊκός όντας μόνος του σε αυτήν τις τρεις πρώτες αγωνιστικές θέλει να διατηρηθεί εκεί. Για να γίνει αυτό οι “κόκκινοι” πρέπει να περάσουν με επιτυχία και το εμπόδιο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Tην αποστολή του Πανσερραικού ανακοίνωσε ο Βασιλακάκης για το ματς με τον Εθνικό.

 

Όπως γράφει το serresport, tα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς είχαν θεωρηθεί εξ αρχής κομβικά και για να είναι απολύτως επιτυχημένα τα ταξίδια της ομάδας σε Δυτική Μακεδονία και Θράκη πρέπει να έρθει το τρίποντο κόντρα σε μία ομάδα η οποία αγνοεί την ήττα μέχρι τώρα και έχει δείξει σκληροτράχηλη.

Αν μη τι άλλο οι συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο έχουν δώσει ψυχολογία στην ομάδα και μέσα από τα αποτελέσματα καλείται να την διατηρήσει, καθώς μέχρι και την 10η αγωνιστική και το ντέρμπι με τον Άρη το πρόγραμμα είναι βατό προκειμένου μία σοβαρή ομάδα που έχει στόχο την άνοδο να κάνει το απόλυτο.

Ο Πανσερραϊκός ολοκλήρωσε την πρετοιμασία του με τον Μιχάλη Γαλακτερό να μη ξεπερνά τις ενοχλήσεις του και να μένει εκτός αποστολής, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Τάντιτς. Ο προπονητής των “λιονταριών” άφησε εκτός και τους Γεωργιάδη, Καρακούτη, Πολυχρονίδη, Τάντιτς, Γιόβτσεφ,

Στην αποστολή είναι οι: Παλιούρας, Mπίμπης, Δ.Τριανταφύλλου, Καψάλης, Περπερίδης, Σιάκκας, Βοσκόπουλος, Κούτλας, Τσιμίκας, Κ.Τριανταφύλλου, Ρούτσης, Πουτεσίδης, Παπαστεργίου, Μπονέρης, Μπαντάκ, Πλιάγκας, Γκόγκας, Γαϊδαρτζής, Δαγκούλης, Ασλανίδης.

Είναι δεδομένο πως ο Πανσερραϊκός δεν θα παίξει μόνος του ούτε στην Αλεξανδρούπολη, καθώς αρκετοί φίλαθλοι θα ταξιδέψουν ως εκεί, με την διοίκηση του Εθνικού να ορίζει το εισιτήριο για το πέταλο των φιλοξενουμένων στα 10 ευρώ!