Οι Βολιώτες διώχνουν τον Μάντζιο και φέρνουν Βοσνιάδη στον Πανθρακικό

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Αμέσως μετά την ήττα του Πανθρακικού από την Νίκη Βόλου στο Πανθιεσσαλικό, ξαναφούντωσαν οι φήμες που θέλουν τον Άκη Μάντζιο να μετράει ώρες στον πάγκο της ομάδας της Κομοτηνής. Ωστόσο το ενδιαφέρον είναι ότι μέσα ενημέρωσης της Μαγνησίας έχουν ήδη “αποκαλύψε”ι και τον ενδεχόμενο διάδοχό του!!

Ο φακός του magnesiasports εντόπισε στο Πανθεσσαλικό τον μέχρι πέρυσι προπονητή του Απόλλωνα Σμύρνης Αλέκο Βοσνιάδη, πρώην προπονητή της Νίκης Βόλου αλλά και της ΑΕΛ, και το συγκεκριμένο δημοσίευμα τον φέρνει να κατασκοπεύει τη νέα του επαγγελματική στέγη (και αυτή προφανώς δεν είναι ο Βόλος, άλλωστε ο Τζαναβάρας πρεμιέρα έκανε μαι μάλιστα με νίκη).

Αναλυτικά το δημοσίευμα του magnesiasports: 

“Ο Αλέκος Βοσνιάδης, ο πρώην προπονητής της Νίκης και της ΑΕΛ βρέθηκε στην κερκίδα του Πανθεσσαλικού σταδίου και παρακολούθησε το παιχνίδι των κυανολεύκων με τον Πανθρακικό. Ο λόγος δεν ήταν οτι ήθελε να δει την πρώην του ομάδα, αφού δεν έχει και τόσο καλές σχέσεις με τον Ανδρέα Πάτση, αλλά κατασκόπευε πιθανόν τη… νέα του επαγγελματική στέγη. Τα σενάρια για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Πανθρακικού, έχουν φουντώσει άλλωστε μετά την ήττα της ομάδας της Κομοτηνής από τη Νίκη”.