LIVE από το Πανθεσσαλικό: Νίκη Βόλου – Πανθρακικός 1-0 (τελικό αποτέλεσμα)

Μεταδίδει ο Γιάννης Παπαδόπουλος

– Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Πανθρακικό που διεξάγεται στα πλαίσια της 7ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος μεταδίδει….

Καλησπέρα. Ο Πανθρακικός αντιμετωπίζει τη Νίκη Βόλου στην πρεμιέρα της 7ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League και κυνηγάει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, απέναντι σε μία ομάδα που έχει 5 ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, οι δύο εκ των οποίων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

15:20 Καλή είναι η παράδοση που έχει ο Πανθρακικός απέναντι στη Νίκη Βόλου, καθώς σε έξι αναμετρήσεις μετράει τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Πάντως η πιο πρόσφατη εντός έδρας νίκη του Πανθρακικού ήταν για το Κύπελλο Ελλάδος και η ομάδα της Κομοτηνής είχε ισοφαρίσει το σκορ του πρώου αγώνα και στη συνέχεια η Νίκη Βόλου είχε πάρει την πρόκριση στα πέναλτι.  Στο Πανθεσσαλικό η παράδοση είναι μοιρασμένη, καθώς σε τρείς αγώνες οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη, ενώ υπάρχει και μία ισοπαλία. Η νίκη του Πανθρακικού στο Βόλο έγινε τον Απρίλιο του 2007 και ήταν για το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Οι άλλες δύο αναμετρήσεις ήταν για το Κύπελλο Ελλάδος, ενώ η σημερινή είναι η πρώτη που διεξάγεται στα πλαίσια της Super League.

15:28 Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης είναι ο ο Ιωάννης Καμπαξής από τον Σύνδεσμο Ευβοίας με βοηθούς τον Βασίλη Καμπούρη (Ευβοίας) και τον Σπυρίδων Γουργιώτη (Φθιώτιδας), ενώ τέταρτος διαιτητής είναι ο Μάριος Λαμπρόπουλος από την Ηλεία.

15:35 Πάμε στις συνθέσεις των δύο ομάδων.

Νίκη Βόλου (Τζαναβάρας): Ταΐρης, Μαρινάκης, Τσουκάνης, Καρασαλίδης, Ίβενς, Λάουκς, Μουζακίτης, Κοτσαρίδης, Σταμπολζίεφ, Μάρτινς, Τζιώρας.

Πανθρακικός (Μάντζιος): Πασχαλάκης, Εμπόου, Σερφά, Μπαϊκαρά, Λαδάκης, Ποτουρίδης, Ίγκορ, Πέρεζ, Ζδράβος, Χρήστου, Χασομέρης.

15:41 Στον πάγκο για τη Νίκη Βόλου βρίσκονται οι Ταμπάκης, Σκούρτης, Νικλητσιώτης, Κυζιρίδης, Γιαννιτσάνης, Αργύρης, Μαχλελής, ενώ για τον Πανθρακικό οι Αθανασιάδης, Καθάριος, Μεχία, Τζάνης, Ντιγκινί, Κάσες, Τσουμάνης.

15:44 4-2-3-1 για τη Νίκη Βόλου στο ντεμπούτο του Παναγιώτη Τζαναβάρα στον πάγκο των θεσσαλών. Το κλασικό 3-5-2 για τον Άκη Μάντζιο.

15:46 Δυστυχώς δεν είμαστε παρόντες στο Βόλο και την αναμέτρηση θα την παρακολουθήσουμε και εμείς μέσω της τηλεοπτικής κάλυψης της Nova. Η φωτογραφία που βλέπετε είναι από την περσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων για το Κύπελλο Ελλάδος.

15:52 Οι δύο ομάδες βρίσκονται στα αποδυτήρια και σε λίγο περιμένουμε την επίσημη είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο.

15:56 Οι παίκτες των δύο ομάδων κάνουν την εμφάνιση τους στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας από μία κόκκινη κάρτα, καθώς η 7η Αγωνιστική είναι αφιερωμένη στη μάχη κατά του ρατσισμού.

15:58 Λίγος ο κόσμος στις κερκίδες, πολύ καλές οι καιρικές συνθήκες για ποδοσφαιρικό αγώνα.

1′ Έναρξη του αγώνα.

19′ Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι για τον Πανθρακικό. Ο Ποτουρίδης σέντραρε από τα αριστερά, ο Ίγκορ έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

21′ Νέα φάση για τον Πανθρακικό, που μετά τα πρώτα 15′ λεπτά προσπαθεί να ανέβει και να πιέσει τη Νίκη Βόλου που μπήκε καλύτερα. Ο Χρήστου σούταρε έξω απο τη μεγάλη περιοχή, όμως και πάλι η μπάλα πέρασε άουτ.

23′ Γκολ για τη Νίκη Βόλου. Η ομάδα του Βόλου είχε μπει καλύτερα από την αρχή στο γήπεδο και καταφέρνει να ανοίξει το σκορ με ένα πολύ ωραίο τέρμα. Ο Ροζέριο Μάρτινς με ένα μακρινό σουτ – κεραυνό από τα αριστερά, έξω από τη μεγάλη περιοχή, αιφνιδίασε τον Πασχαλάκη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Νίκη Βόλου – Πανθρακικός 1-0.

37′ Ο Χρήστος Τζάνης αν και βρίσκεται στον πάγκο του Πανθρακικού δέχεται κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία. Επίσης αποβάλλεται και ο γυμναστής του Πανθρακικού από τον πάγκο. Ο Τζάνης κάτι φαίνεται να είπε στον 4ο διαιτητή. Αυτός το μετέφερε στον διαιτητή της αναμέτρησης και οδήγησαν στην κίτρινη κάρτα του Τζάνη και στην αποβολή του γυμναστή.

39′ Σουτ του Ίγκορ, η μπάλα κοντράρει και μπλοκάρει εύκολα ο τερματοφύλακας της Νίκης Βόλου.

44′ Κίτρινη κάρτα στον Ροζέριο Μάρτινς για χέρι.

45′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Πέρεζ, η μπάλα θα περάσει άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ταΐρη.

45′ Ένα θα είναι το λεπτό των καθυστερήσεων.

45’+1 Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανθρακικό να ισοφαρίσει. Ο ίγκορ θα πιάσει το γυριστό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, όμως ο Έμποου δεν θα προλάβει να κάνει την προβολή και η μπάλα θα καταλήξει στα χέρια του τερματοφύλακα της Νίκης Βόλου.

45’+2 Τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Μέτριο το πρώτο ημίχρονο. Παιχνίδι κέντρου με πολλά λάθη. Η Νίκη Βόλου μέχρι το 25′ πατούσε καλύτερα και ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη καλή φάση που δημιούργησε στο 23′ με το υπέροχο τέρμα του Ροζέριο Μάρτινς. Ο Πανθρακικός προσπάθησε και ισορρόπησε στη συνέχεια, έχει και την κατοχή στο παιχνίδι με 43-57, θα πρέπει όμως να προσπαθήσει περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο, αν θέλει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Βόλο. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Νίκη Βόλου – Πανθρακικός 1-0.

46′ Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Διπλή αλλαγή από τον Άκη Μάντζιο. Οι Τζάνης και Ντιγκινί περνάνε στον αγωνιστικό χώρο και αποχωρούν οι Χασομέρης και Ποτουρίδης.

55′ Πρώτη αλλαγή για τη Νίκη Βόλου. Ο Λάουκς τραυματίστηκε και αποχώρησε και έδωσε τη θέση του στον Μαχλελή.

57′ Μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον Πανθρακικό. Ο Ίγκορ σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Ταΐρης απέκρουσε με δυσκολία, η μπάλα έφτασε στον Τζάνη που σούταρε, όμως η μπάλα προσέκρουσε στους αμυντικούς της Νίκης και πέρασε κόρνερ.

58′ Νέα ευκαιρία μετά το κόρνερ για τον Πανθρακικό, με τον Ντιγκινί να σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα όμως κόντραρε στους αμυντικούς και πέρασε πάλι κόρνερ.

63′ Δεύτερη αναγκαστική αλλαγή για τη Νίκη. Ο Κυζιρίδης στη θέση του Κοτσαρίδη που τραυματίστηκε.

66′ Κίτρινη κάρτα στον Σταμπολζίεφ.

70′ Κίτρινη κάρτα στον Σερφά.

73′ Τελευταία αλλαγή για τη Νίκη Βόλου. Αποχωρεί ο Μουζακίτης και περνάει στη θέση του ο Αργύρης.

75′ Τελευταία κίνηση και για τον Άκη Μάντζιο. Ο Κάσες παίρνει τη θέση του Ζδράβου.

77′ Νέα ευκαιρία για τον Πανθρακικό που πιέζει στο δεύτερο ημίχρονο για την ισοφάριση. Ο Τζάνης εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Έμποου έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Ταΐρη.

85′ Πιέζει ο Πανθρακικός, αλλά δεν μπορεί να ισοφαρίσει. Νέα ευκαιρία με τον Κάσες, ο οποίος σούταρε στην κίνηση μέσα από τη μεγάλη περιοχή, όμως  μπλόκαρε ο Ταΐρης.

90′ Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων.

90’+2 Κίτρινη κάρτα στον Ταΐρη για καθυστέρηση.

90+4′ Τέλος του αγώνα. Μία φάση και ένα σουτ ήταν ικανά οδηγήσουν σε νέα ήττα τον Πανθρακικό, που μετά το 25′ ήταν καλύτερος, πίεσε για να πετύχει κάποιο τέρμα, όμως για ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι έδειξε αδυναμία στο να πετύχει κάποιο γκολ. Πλέον η ομάδα του Πανθρακικού πρέπει να πάρει βαθμό ή βαθμούς στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό που ακολουθεί, καθώς παραμένει στους 5 βαθμούς και ακολουθεί στη συνέχεια δύσκολο πρόγραμμα, αφού μετά το εντός έδρας παιχνίδι ο Πανθρακικός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό εκτός έδρας και τον Ατρόμητο εντός. Πρώτη νίκη για τη Νίκη Βόλου στην Super League, που φτάνει στους 3 βαθμούς. Τελικό αποτέλεσμα: Νίκη Βόλου – Πανθρακικός 1-0. 

Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ από το παιχνίδι και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.