Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των Κ20, Κ17 και Κ15 Ξάνθης και Πανθρακικού

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

Εκτός έδρας αγωνίζονται αυτό το Σαββατοκύριακο όλες οι ομάδες υποδομών της Skoda Ξάνθη και του Πανθρακικού στα πρωταθλήματα Κ20, Κ17 και Κ15 της Super League.

Για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20 η Skoda Ξάνθη αγωνιζεται στο Γήπεδο Μουρνιών Μινωταύρου  με τον Πλατανιά το Σάββατο στις 11:30. Μετά την πρώτη της από τον Πανιώνιο η ομάδα της Ξάνθης θέλει να επιστρέψει στις νίκες για να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Χρήστος Ούτας από τον Σύνδεσμο Χανίων, έχοντας ως βοηθούς τους Μαραγκουδάκη και Κεζεμπόγλου από τον ίδιο σύνδεσμο και παρατηρητή τον Βαμβακίδη από τον Σύνδεσμο Ρεθύμνου.

Η ομάδα του Πανθρακικού αγωνίζεται με τη Νίκη Βόλου στο γήπεδο Καναλίων το Σάββατο στις 11:00 και μετά το εντυπωσιακό 3-3 με την Καλλονή ψάχνει τη νίκη για να αναρριχηθεί στον βαθμολογικό πίνακα. Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε να είναι η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη από τον Σύνδεσμο Λάρισας, με βοηθούς τους Ακρίβο και Γκαρέλη επίσης από τη Λάρισα, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Κούγκουλος του Συνδέσμου Τρικάλων.

Για το πρωτάθλημα Κ17 και στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής η Skoda Ξάνθη αγωνίζεται το Σάββατο στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. Ανατολής στις 11:30 στο ντέρμπι κορυφής με τον αήττητο ΠΑΣ Γιάννενα που έχει 3 νίκες σε ισάριθμα και με νίκη παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας αν και με παιχνίδι περισσότερο από τους Γιαννιώτες. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Κοσμάς Γιώτης του Συνδέσμου Ηπείρου, με βοηθούς τους Σπυρογιώτη και Τσάντα απο τον ίδιο σύνδεσμο, ενώ από τον Σύνδεσμο Ηπείρο είναι και ο παρατηρητής Αθανασίου.

Ο Πανθρακικός αγωνίζεται την Κυριακή στις 10:00 στο Αθλητικό Κέντρο Emileon με τον Παναιτωλικό και θέλει να διπλασιάσει τις νίκες του στο πρωτάθλημα, καθώς έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από τη 2η αγωνιστική. Το αγώνα θα σφυρίξει ο Βασίλειος Σπυράτος από τον Σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας, έχοντας βοηθούς τους Τσιλίκα και Λύσσαρη επίσης από τον Σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Κωνσταντίνου, επίσης του ίδιου Συνδέσμου.

Τέλος για το πρωτάθλημα Κ15 μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί της Νίκη Βόλου στην πρεμιέρα, η Skoda Ξάνθη στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής ταξιδεύει στα Γιάννενα όπου αντιμετωπίζει τον τοπικό ΠΑΣ, που και αυτός νίκησε στην πρεμιέρα. το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Γήπεδο Σταυρακίου το Σάββατο στις 11:00 και θα διευθύνει ο Σπύρος Ζαμπαλάς του Συνδέσμου Ηπείρου, με βοηθούς τους Ναστούλη και Πεχλεβανούδη επίσης από τον Σύνδεσμο Ηπείρου.

Ο Πανθρακικός μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό αγωνίζεται με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Μακεδονίας στη Μίκρα το Σάββατο στις 14:00 και θα το διευθύνει ο Στέργιος Τσιασούδης του Συνδέσμου Μακεδονίας, με βοηθούς τις Αλαγιώτου και Καραγιάννη από τον ίδιο Σύνδεσμο.