Ο Μάνταλος μιλάει για την Εθνική… αλλά και την Β’ Εθνική…

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

– Ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε στο aekfc.gr, για την εθνική ομάδα αλλά και θεωρεί ότι το επίπεδο της Β’ εθνικής για αυτόν και την ομάδα του είναι ένα επίπεδο κάτω από αυτό που της αξίζει.

 Για την κλήση του στην εθνική:  «Κλήθηκα τελευταία στιγμή στην Εθνική και ήταν κάτι που δεν το περίμενα ούτε εγώ. Είχα στις 6 προπόνηση, αλλά φρόντισα να έχω ανθρώπους να με ενημερώνουν για το τι γίνεται στο Αίγιο. Εκεί ήταν το μυαλό μου. Σίγουρα θα ήταν καλό για εμένα να κληθώ ξανά στην Εθνική ομάδα, αλλά έτσι θα χάσω κάποια ματς της ομάδας μου. Αυτό είναι κάτι που δε μ’ αρέσει. Το είχα ξανά πει από την πρώτη φορά που με κάλεσε ο Ρανιέρι ότι δεν είναι καθόλου απίθανο να κληθεί και άλλος παίκτης από την ομάδα. Αυτό θα είναι σίγουρα καλό”.

Για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ: «Στο μυαλό μου υπήρχε σίγουρα η ΑΕΚ. Περίμενα να τελειώσω εκεί με τις υποχρεώσεις μου στη Ξάνθη και να έρθω να ξεκινήσω με την ΑΕΚ”.

Για την Β Εθνική: “Θεωρητικά είμαι μια κατηγορία κάτω από τους υπόλοιπους, αλλά είμαστε ένα επίπεδο πάνω”.

Για την λαχτάρα του πρώτου ματς τόνισε: «Λίγη αγωνία την έχουμε για την πρεμιέρα στο ΟΑΚΑ. Περιμένουμε ο κόσμος να γεμίσει ξανά στο ΟΑΚΑ και να μας βοηθήσει να πάρουμε τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα».

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/q6jiO9JmG9I” frameborder=”0″ allowfullscreen]