ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Η προετοιμασία του Αίαντα Κομοτηνής

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Διανύει τον πέμπτο χρόνο από την ίδρυση της, όμως η ομάδα του Αίαντα Κομοτηνής δημιούργησε για πρώτη φορά ανδρική ομάδα, η οποία θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Μέχρι και πέρσι η ομάδα του Αίαντα έπερνε μέρος μόνο στο παιδικό πρωτάθλημα, ενώ έχει πολλά παιδιά στις ακαδημίες. Την ανδρική ομάδα στελεχώνουν 6-7 κομοτηναίοι, οι οποίοι παλαιότερα αγωνιζόταν τόσο στον ΓΑΣ, όσο και στην ΑΕ Κομοτηνής, 4-5 φοιτητές, ενώ λόγω της καλής πορείας της παιδικής ομάδας στο αντίστοιχο πρωτάθλημα υπάρχουν 2-3 παιδιά που θα αγωνίζονται με την ανδρική ομάδα, καθώς στον Αίαντα θέλουν να φτάσουν ψηλά στο παιδικό πρωτάθλημα. Του χρόνου θα δημιουργηθεί για πρώτη φορά και εφηβική ομάδα, η οποία θα στελεχώσει με περισσότερους αθλητές και την ανδρική.

Για την φετινή χρονιά δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο και τίποτα ως στόχος, καθώς όπως μας είπαν οι άνθρωποι της ομάδας δεν ξέρουν τίποτα από την κατηγορία και τις ομάδες που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα. Εμπειρία υπάρχει και αν δουν ότι στην πορεία μπορεί η ομάδα να παλέψει για την άνοδο θα την κυνηγήσει.