Με “προβληματάκια” η Νίκη περιμένει τον Πανθρακικό

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Η προετοιμασία της Νίκης Βόλου για τον αγώνα με τον Πανθρακικό συνεχίστηκε, με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα να έχει αρκετούς «πονοκεφάλους», αλλά και μια ευχάριστη είδηση καθώς ο Λάουκς προπονήθηκε κανονικά.

Ο Ολλανδός αμυντικός ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα τις τελευταίες μέρες, αλλά πλέον έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Παναγιώτη Τζαναβάρα για το ματς με τον Πανθρακικό το Σάββατο. Αντίθετα, απών από την προπόνηση των «κυανόλευκων» ήταν ο Νικλητσιώτης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση  με συνέπεια να μην συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα πέραν του πρώτου σταδίου της προθέρμανσης. Συνεπώς, ακόμη κι αν επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς την Πέμπτη (16/10), κάτι που φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο, οι ελπίδες να πάρει φανέλα βασικού είναι ελάχιστες ενώ ακόμη και το να συμπεριληφθεί στην αποστολή συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες.

Από το πρόγραμμα απουσίαζε και ο Αργυρίου, ο οποίος είναι τιμωρημένος και δεν θα παίξει το Σάββατο, και έχει πάρει άδεια για τον γάμο της αδερφής του. «Μέσα» για το ματς με την ομάδα της Κομοτηνής θα είναι και ο Κυζιρίδης, ο οποίος φαίνεται να ξεπερνά το πρόβλημα που αντιμετώπισε μετά το φιλικό με τον Λεβαδειακό. Την Τετάρτη (15/10) οι παίκτες της Νίκης Βόλου θα κάνουν διπλή προπόνηση, έτσι ώστε να προετοιμαστούν ακόμα καλύτερα για το ματς του Σαββάτου (18/10).

Κάλεσμα στους φίλους της Νίκης Βόλου να στηρίξει την ομάδα και στις δύσκολες στιγμές απηύθυνε ο σύνδεσμος Blue Angels και ζητά να δώσουν βροντερό παρών στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανθρακικό.

Οι οργανωμένοι φίλοι των «κυανόλευκων» καλούν τον κόσμο να στηρίξει τους παίκτες του Παναγιώτη Τζαναβάρα και να αποφύγει τις γκρίνιες, ενώ αφήνουν αιχμές για μερίδα οπαδών που τους χαρακτηρίζουν διπρόσωπους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Παρά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας μας, η πίστη μας για την ομάδα και το πάθος μας γι’ αυτή δεν κάμφθηκε με τίποτα. Δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε την προσπάθεια και θα την στηρίξουμε μέχρι τέλους με όποιο κόστος. ΝΙΚΗ ήμασταν στα δύσκολα και στα εύκολα και το έχουμε αποδείξει σαν σύνδεσμος.

Πρέπει να αφήσουμε στην άκρια τις όποιες κόντρες και τους ενδοιασμούς μας για την ομάδα, γιατί μόνο καλό δεν κάνουν σε αυτή. Λάθη από πλευράς διοίκησης σίγουρα έχουν γίνει και δεν τα παραβλέπουμε, αλλά αγαπάμε την ομάδα παθολογικά και θα τη στηρίξουμε ακόμα και με τα λάθη της. Καθήκον όλων μας είναι να βρεθούμε αυτό το Σάββατο στο Πανθεσσαλικό να το γεμίσουμε επιτέλους και να το κάνουμε έδρα. Το Σάββατο πρέπει τη νίκη να την πάρει ο κόσμος πριν ξεκινήσει ο αγώνας, χωρίς γκρίνια από την κερκίδα αλλά με φωνή δίπλα στην ομάδα.

Θα θέλαμε τέλος να αναφερθούμε και σε κάποιους διπρόσωπους φιλάθλους της ομάδας μας που μας έχουν προβληματίσει. Το μόνο που ξέρουν να κάνουν αυτοί είναι να σπέρνουν διχόνοια μεταξύ των φιλάθλων μας και να δημιουργούν εντάσεις και προβλήματα. Αυτό που μας έχει όμως εξοργίσει με αυτά τα άτομα είναι ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν και πρόβλημα στο σύνδεσμο μας. Αλλά να ξέρουν καλά αυτοί και οι αυλικοί τους ότι εάν συνεχιστεί αυτό στην επόμενη μας ανακοίνωση μας θα μιλήσουμε με ονόματα και αποδείξεις…

Στο παρελθόν μας δείχνατε με το χέρι και μας αποκαλούσατε «τα κακά παιδιά», αυτά «τα κακά παιδιά» όμως δεν υπήρξαν ποτέ «κλέφτες». Να φοβάστε να μη μιλήσουν για εσάς γιατί τότε θα ψάχνετε να κρυφτείτε.

Υ.Γ. Καλούμε όλα τα μέλη μας να βρίσκονται το Σάββατο στiς 15:00 στο πέταλο του Πανθεσσαλικού από νωρίς, για τη σωστή οργάνωση της κερκίδας. BLUE ANGELS 1994 ΘΥΡΑ 3».