Γ’ Εθνική: Κάλεσμα στον κόσμο του Εθνικού για τον αγώνα με τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Κοσμάς Πανταζής

– Με ανακοίνωση του ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης καλεί όλο τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο «Φώτης Κοσμάς» και κάνει γνωστά τα σημεία από τα οποία μπορούν οι φίλοι του να προμηθευτούν  τα εισιτήρια  του αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Η ανακοίνωση-πρόσκληση του Εθνικού:
«Η ποδοσφαιρική ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης προσκαλεί όλους σας να την ενισχύσετε με την παρουσία σας στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Ο Εθνικός αγωνίζεται εντός έδρας αυτήν την Κυριακή 19 Οκτωβρίου στις 16:00 στο γήπεδο ΦΩΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ!!
Η ομάδα του Εθνικού θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο και αήττητο Πανσερραϊκό με στόχο να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης και να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας . Η ομάδας μας είναι μέχρι σήμερα αήττητη με μία νίκη και 2 ισοπαλίες.
Αναμένεται μεγάλη προσέλευση φιλάθλων λόγω της σπουδαιότητας του αγώνα αλλά και λόγω της μεγάλης ιστορίας του αντιπάλου μας Πανσερραϊκού.
Γι αυτό το λόγο και θα γίνει προπώληση εισιτηρίων στα σημεία:
Α. γήπεδο Κώστας Χριστοφορίδης (Μαρακανά) (15:00-20:00)
Β. στα γραφεία του Εθνικού Πλατεία Παλιάς Δημαρχείας (10:00-13:00)
Γ. βιβλιοπωλείο Βαταμίδης στην Λ. Δημοκρατίας 230 (Ώρες καταστημάτων)
Ισχύουν όλες οι κάρτες διαρκείας.
Η παρουσία του φίλαθλου κόσμου θα δώσει δύναμη στους παίκτες και θα θυμίσει σε πολλούς τις παλαιές εποχές όπου οι κερκίδες του γηπέδου ήταν ασφυκτικά γεμάτες.
Άλλωστε τα φετινά συνθήματα του Εθνικού δίνουν και το στίγμα:
Η δύναμη της ομάδας είσαι εσύ!
Ζήσε τις μεγάλες στιγμές της ομάδας σου από κοντά!
Πάρε θέση στην κερκίδα!»