ΕΠΣ Θράκης: Όσα έγιναν στην αναμέτρηση Αστέρας Αιγείρου – Φιλία

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Σπουδαίο διπλό πέτυχε ο Α.Ο. Φιλίας κερδίζοντας 2-0 στην έδρα του Αστέρα Αιγείρου στη Μεσσούνη και αναρριχήθηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πίσω από τους Προσκυνητές.

Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Παναγιώτη Τσιμπουργκένη, ενώ μετά απο δυο νίκες η ομάδα του Αιγείρου και του Γιάννη Τσαλίδη ηττήθηκε, αφού εμφανίστικη αγνώριστη σε σχέση με τα προηγουμενα παιχνιδια. Οι φιλοξενούμενοι επαιξαν με δύναμη και πάθος και είχαν ένα εξαιρετικό Αντωνιάδη που πέτυχε και τα 2 τέρματα για την ομάδα της Φιλίας.

Στο 3′ ο Καρβουνιάρης είχε σουτ στο δοκάρι αλλά στο 12′ ο Αντωνιαδης εκμεταλλεύτηκε το λαθος της αμυνας του Αστέρα και με πλασε εκανε το 0-1. Στο 18′ το μακρινο σουτ του Ζαρακη για τη Φιλία πέρασε  αουτ, ενω στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου δεν είχαμε κάτι ιδιαίτερο.

Στο δεύτερο ημίχρονο στο 50′ όταν σε σουτ βολίδα του Βοινιαδη εδιωξε ο τερματοφυλακας της Φιλίας Μανιάτης. Στο 51′ κεφαλιά του Ζούκα πέρασε λιγο αουτ για την Αίγειρο, ενώ στο 66′ ο Χασαν Φουρκαν της Φιλίας αν και βρέθηκε σε καλη θεση σουταρε αουτ. Στο 77′ ο Αδεμ μονος του επιασε κεφαλια αουτ για τη Φιλία.

Στο 89′ η Φιλία πάλι με τον Αντωνιαδη σκόραρε, καθώς από πλάγια θεση έπιασε σουτ στο γάμα κάνοντας το 0-2 και επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητα της ομάδας του. Τέλος στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τροκανας για τον Αστέρα ειχε σουτ στο δοκαρι χάνοντας ευκαιρία να μειώσει το σκορ.

Διαιτητής του αγώνα ο Δρούζας με βοηθούς τους Γιασαρη και Τζιώτζιο .
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΙΓΕΙΡΟΥ (Τσαλίδης): Μανιάτης, Τσαγκαλίδης, Κουρτίδης, Ζούκας, Δημάκης (46 Δελης), Μουζακίδης, Δουκας (67 Δραγανιδης), Αραμπατζης (65 Τροκανάς), Καρβουνιάρης, Βοινιάδης, Κισούδης.
ΑΟ ΦΙΛΙΑ (Τσιμπουργκένης): Μπουτσακτσή, Ροδουσάκης, Πακαλ, Χασάν Φουρκάν, Ζιούλης, Χουσειν Σιν, Ζαράκης (76′ Αδεμ.), Νεαζη Αλή (70 Παρασκευούδης) Οσμάν, Αντωνιάδης, Ντράντζη.