Χωρίς προβλήματα ο Πλατανιάς ενόψει Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Κρήτη: Λάζαρος Φιλιππίδης

– Οι τιμωρίες και οι τραυματισμοί λείπουν, με τον Γιάννη Χριστόπουλο να περιμένει μόνο την επιστροφή των διεθνών Ιτούα, Νέπλιακ και Κουλιμπαλί.

Αφήνοντας πίσω τους την διακοπή του πρωταθλήματος οι παίκτες του Πλατανιά μπαίνουν ξανά σε ρυθμούς πρωταθλήματος. Έτσι, από την Τρίτη (14/10) το πρωί, μια ημέρα μετά το ρεπό τους, ξεκίνησαν την δουλειά ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την Ξάνθη για την 7η αγωνιστική της Super League.

Το ευχάριστο για τον Γιάννη Χριστόπουλο είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών ή απουσιών λόγω καρτών και μπορεί να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Μοναδική εκκρεμότητα είναι οι τρεις διεθνείς (Ιτούα, Νέπλιακ, Κουλιμπαλί) που αναμένεται να επιστρέψουν στα Χανιά τις προσεχείς ημέρες. Όσο για την συνέχεια της προετοιμασίας ενόψει του αγώνα με τη Ξάνθη, η επόμενη προπόνηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη (15/10) το απόγευμα.

Από την Τετάρτη (15/10) τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το προσεχές ματς στο γήπεδο των Περιβολίων

Στοχεύοντας τους τρεις βαθμούς ο Πλατανιάς υποδέχεται για την 7η αγωνιστική την Ξάνθη στα Περιβόλια και ο Γιάννης Χριστόπουλος με τους παίκτες του θέλουν τη στήριξη των φιλάθλων των Χανιωτών. Έτσι, η διοίκηση φρόντισε να ενημερώσει πως από την Τετάρτη (15/10) θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του προσεχούς αγώνα που τιμώνται στα 10 και 15 ευρώ.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι από αύριο, Τετάρτη 15 Οκτωβρίου, ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα με τη SKODA Ξάνθη, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Οκτωβρίου, στις 18.15, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από το Official Store της ομάδας μας στα Χανιά (στη συμβολή των οδών Κυδωνίας και Παρθενίου Κελαϊδή, απέναντι από την είσοδο του ΚΤΕΛ) και από τα Γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά, καθημερινά έως και το Σάββατο 18 Οκτωβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι. Εισιτήρια θα διατίθενται και απογευματινές ώρες στα Χανιά (Official Store), την Πέμπτη 16/10 και την Παρασκευή 17/10, από τις 18.00 έως τις 21.00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
• Θύρες 1 & 2: 15 ευρώ.
• Θύρα 3: 10 ευρώ».