Απογοήτευση στους θρακιώτες παράγοντες της ΕΠΟ

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

–  Και οι τρεις θρακιώτες που μετέχουν ως μέλη στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο Στάδιο Καραϊσκάκη και παρακολούθησαν τον αγώνα ανάμεσα στην Εθνική Ομάδα και την Βόρειο Ιρλανδία. Άλλωστε προηγήθηκε και συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΠΟ.

 

Η απογοήτευση ήταν εμφανής και στους τρεις. Σχεδόν δίπλα στον πρόεδρο της ΕΠΟ Γ. Σαρρή καθόταν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης και πιο δίπλα, κοντά στην πολιτική ηγεσία του Αθλητισμού, ο ξανθιώτης πρόεδρος της Γιώργος Γκιρτζίκης.

Από κοντά και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου Χρήστος Καραβασίλης, ο οποίος είχε απουσιάσει από το ταξίδι στην Φινλανδία λόγω ενός προσωπικού μικρού προβλήματος υγείας, που δεν του επέτρεπε τις πολύωρες πτήσεις σαν και αυτή για το Ελσίνκι.

Και στους τρεις θρακιώτες παράγοντες της ΕΠΟ ήταν έκδηλη η απογοήτευση όχι μόνο απο το αποτέλεσμα του αγώνα αλλά και από την εμφάνιση της ομάδας, ωστόσο όλοι εμφανίστηκαν σίγουροι ότι η Εθνική μπορεί να προκριθεί, φτάνει να βελτιώσει την εικόνα της και να δείξει το πάθος που χρειάζεται,