Θεοφάνεια στο γήπεδο για Πανθρακικό και Ξάνθη!!!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

– Την τρίτη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος που μεταφέρθηκε λόγω του ορισμού της 6ης αγωνιστικής της Super League στις ημερομηνίες που ήταν να διεξαχθεί όρισε το μεσημέρι το ΔΣ της ΕΠΟ, μετά από εισήγηση του προέδρου της Επιτροπής Κυπέλλου και προέδρου της ΕΠΣ Θράκης Μάνου Γαβριηλίδη.

Έτσι η τρίτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος θα διεξαχθεί στις 6,7 και 8 Ιανουαρίου αντί για τις 2,3 και 4 Δεκεμβρίου που ήταν κανονικά να διεξαχθεί. Η ΕΠΟ μετέφερε τις ημερομηνίες διεξαγωγής της τρίτης αγωνιστικής για να μπορέσει να εξυπηρετήσει και τη Super League, που πήρε την απόφαση της διεξαγωγής της 6ης Αγωνιστικής, που είχε αναβληθεί λόγω της απόφασης Ανδριανού, να διεξαχθεί στις 3 Δεκεμβρίου.

Παράλληλα η ΕΠΟ έκανε γνωστό, όπως αναφέραμε από την περασμένη εβδομάδα σε ανταπόκριση από την Φινλανδία, ότι οι αγώνες τις τρίτης φάσης θα γίνουν στις 20, 21, 22 Ιανουαρίου 2015 και οι ρεβάνς στις 27, 28, 29 Ιανουαρίου 2015, ενώ η κλήρωση θα διενεργηθεί στις 9/1/2015.